Παραμένει το αλαλούμ με τα δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου. Κάποιες μέρες τις εβδομάδας τα δρομολόγια είναι δύο και άλλες μόλις ένα

 

«Από τη στιγμή που έγιναν δύο τα δρομολόγια, όσα ζήτησαν και οι τρεις ναυτιλιακές, η μία από τις τρεις η «Όσιος Δαυίδ» του κ. Φιλιάγκου έβγαλε τα πλοία σε ακινησία λόγω συντήρησης και η ακινησία συνεχίζεται γιατί κάθε 15 μέρες ανανεώνει και τα δρομολόγια από τη συγκεκριμένη ναυτιλιακή δεν εκτελούνται», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, Νίκος Τσιλογεώργης

 

«Έχουμε έντονες διαμαρτυρίες. Μάλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε. Είναι αδιανόητο κάποια εταιρία να λέει ότι δέχομαι δρομολόγια τον χειμώνα και όταν έρχεται η ώρα της υλοποίησης να λέει ότι βγάζει τα πλοία σε ακινησία. Υπάρχουν κυρώσεις; Πώς κάνει δεκτές το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών τις προτάσεις αυτές χωρίς να υπάρχει δέσμευση για αντικατάσταση του πλοίου της γραμμής;» τονίζει.  

 

Ο κ. Τσιλογεώργης εκτιμά ότι έτσι θα πάμε μέχρι αρχές Μαρτίου και ότι μετά τα δρομολόγια θα γίνουν τρία τα δρομολόγια. 

 

 

 

 

Καμία υποστήριξη από τον Δήμο Θάσου ή Καβάλας

 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης, μετά το καλοκαίρι είχε ζητήσει από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη να γίνει σύσκεψη φορέων. Αυτή δεν έγινε λόγω πανδημίας, ενώ έθεσε και στο νέο αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη το ζήτημα. 

 

«Είναι θέμα πολιτικής βούλησης να αλλάξουν τα πράγματα. Του υπουργείου ναυτιλίας. Βλέπω μία αδυναμία να βάλει στοιχειώδη τάξη στην γραμμή του Πρίνου». 

 

«Δεν είχαμε καμία υποστήριξη από τον Δήμο Καβάλας ή της Θάσου όλο αυτό το καιρό σε αυτές τις διεκδικήσεις»

 

Δείτε τα δρομολόγια ΕΔΩ