δρομολόγια

Οριστικά αποδρομολογήθηκε το πλοίο Νικητής από τις γραμμές της Θάσου μετά τη σχετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών καθώς δεν είχε καταφέρει να αποσπάσει εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Την αποδρομολόγηση του πλοίου «Νικητής» συμφερόντων Φιλιάγκου προτείνει ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ) στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 27 Απριλίου.

Η Thassos Seaways ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια στις 05:00 από Θάσο και 06:00 από Κεραμωτή δεν θα εκτελεστούν λόγω εκτάκτου συμβάντος.

Δείτε ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023 και τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα

Σταμάτησαν τα δρομολόγια από και προς τη Θάσο από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 3 Απριλίου και στις 2 πορθμειακές γραμμές από τον Λιμένα προς την Κεραμωτή και από τον Πρίνο προς την Καβάλα.

Με το ποσό των 50.000 ευρώ επιδοτεί το αστικό ΚΤΕΛ ο Δήμος Καβάλας για να αυξήσει τα απογευματινά δρομολόγια σε συγκεκριμένες συνοικίες.

τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με στόρι στο Instagram αλλά και στην ροή των άρθρων στη κεντρική σελίδα.

Το πλοίο «Αγία Βαρβάρα» της Κοινοπραξίας Thassos Seaways από σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και για έναν μήνα θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα – Πρίνος.  

Δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο στις πορθμειακές γραμμές Καβάλας Πρίνου και Κεραμωτής - Λιμένα. Η απαγόρευση ισχύει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι οπότε αναμένεται νέο δελτίο θυελλωδών ανέμων. 

Για ακόμα μια χρονιά οι κάτοικοι της Θάσου έρχονται αντιμέτωποι με τη μείωση των δρομολογίων, ιδιαίτερα στη γραμμή Πρίνου - Καβάλας.

Eπίσημο είναι πλέον ότι η πορθμειακή γραμμή της Θάσου ετοιμάζεται να περάσει για τα καλά σε μία νέα εποχή.

Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου έχει προκύψει έντονη ανησυχία στους κατοίκους και φορείς  του νησιού με την πρόταση των ναυτιλιακών εταιριών για  μείωση των δρομολογίων

Τέσσερα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα – Πρίνος τον χειμώνα, πέντε την άνοιξη και οκτώ το καλοκαίρι ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής, φορείς και σύλλογοι της Καβάλας ενόψει της νέας δρομολογιακής περιόδου.

Από 66 δρομολόγια ημερησίως από και προς κάθε λιμάνι (33 από Θάσο και 33 από Κεραμωτή) θα μειωθούν στα 50 δρομολόγια ημερησίως από και προς κάθε λιμάνι (25 από Θάσο και 25 από Κεραμωτή).

Έξι δρομολόγια εκτελούνται από την Παρασκευή 22 Ιουλίου στη γραμμή Πρίνος – Καβάλα και το αντίστροφο.

Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα – Πρίνος γίνονται 5 από τα 4 που είναι σήμερα.

Την Παρασκευή (17/6) ξεκινά η γραμμή Περιγιάλι – Μπάτης των αστικών λεωφορείων.

Από την Παρασκευή 1 Απριλίου αυξήθηκαν σε τρία την ημέρα τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Αυξήθηκαν αντίστοιχα και τα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής.

Δεμένα στα λιμάνια μένουν τα πλοία εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νομό Καβάλας.

 

Δρομολόγια θα εκτελέσει το κλειστού τύπου φέρι-μποτ «Άναξ». 

Σε αναβολή αναμετρήσεων που συμμετέχουν ομάδες της Θάσου λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί. 

 

Συγκεκριμένα αναβάλλονται οι παρακάτω αναμετρήσεις:

 

«Κρατάμε τα δρομολόγια με νύχια και με δόντια», λέει στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Κώστας Πανταζής. «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην επιβατική κίνηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ έχει αλλάξει μόνο η πληρότητα που είναι πλέον στο 100%», συμπληρώνει. 

Απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στην ερώτηση των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Νέας

Δεμένα στα λιμάνια μένουν τα πλοία λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νομό Καβάλας. 

 

Από την Δευτέρα αναμένεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών. 

 

Σελίδες