Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας προσέφερε στους Γιατρούς του Κόσμου παιδικά εμβόλια για διφθερίτιδα, τέτανο, κοκκύτη, Ηπατίτιδα Β΄ και Πολιομυελίτιδα. 

 

«Είναι γεγονός πως μέσα από την Παγκόσμια Οργάνωσή μας, απολαμβάνουμε όχι μόνο τη χαρά της Φιλίας και της Συναδέλφωσης αλλά και της προσφοράς των υπηρεσιών µας προς το συνάνθρωπο» λέει στην ανακοίνωση του ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας. 

 

«Έτσι σήμερα συνεχίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο συμβάλλοντας στην οικοδόμηση της καλής θέλησης και της αγάπης, ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας είχε την ευκαιρία να προσφέρει παιδικά εμβόλια  (προσροφημένα) για Διφθερίτιδα, Τέτανο, Κοκκύτη, Ηπατίτιδα Β και Πολιομυελίτιδα  στους Γιατρούς του Κόσμου για να τα χρησιμοποιήσουν στις ανάγκες που σκοπό έχουν να ευαισθητοποιήσουν το αμυντικό σύστημα του οργανισμού των μικρών μας φίλων  ώστε να αποκτήσουν ανοσία.  Με την ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Εθελοντές του Παραρτήματος Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου για τη δράση και τη μεγάλη τους προσφορά στην πόλη μας», καταλήγει η ανακοίνωση.