Γιατροί του Κόσμου

Η ομάδα εθελοντών των Γιατρών του Κόσμου του παραρτήματος Καβάλας, επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες από την Ουκρανία και το Αφγανιστάν.

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέπτονται σχολεία με στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα υγείας.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον μετριασμό των κινδύνων για την υγεία και την ευημερία όλων, οι Γιατροί του Κόσμου διεξάγουν δράσεις ενημέρωσης για την c

Οι εθελοντές του παραρτήματος Καβάλας επισκέφθηκαν σήμερα το δημοτικό διαμέρισμα Χρυσοχωρίου του Δήμου Νέστου στο νομό Καβάλας και εμβολίασαν 28 παιδιά ηλικίας από 1 έως 12 ετών με τα απαραίτητα εμβόλια.

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον μετριασμό των κινδύνων για την υγεία και την ευημερία όλων, οι Γιατροί του Κόσμου διεξάγουν δράσεις ενημέρωσης για τη νό

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού οι Γιατροί του Κόσμου παραρτήματος Καβάλας με ομάδα

Ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας προσέφερε στους Γιατρούς του Κόσμου

Στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση του COVID 19 εθελόντριες του παραρτήματος των Γιατροί του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το 24ο δημοτικό σχολείο Καβάλας. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID 19, εθελόντριες του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Νέα Καρβάλη του δήμου Καβάλας και παρέδωσαν στον διευθυντή είδη ατομικής υγιεινής για να τα διανείμει στους μαθητές. 
 

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, οι εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης τη πανδημίας Covid19, οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας συνεχίζουν επισκέψεις σε δομές και ιδρύματα του νομού

Στο πλαίσια του προγράμματος πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου

Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν την ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων "Ασημακοπουλου".

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και η πρόσβαση στην υγεία είναι δικαίωμα όλων μας και όχι προνόμιο, οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν τα προγράμματα επισκέψεων λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. 

Οι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, πραγματοποιούν συντονισμένες παρεμβάσεις ιατρικού ελέγχου. 

Σε διανομή ειδών ατομικής υγιεινής και ενημερωτικών φυλλαδίων στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του 1ου Ειδικού Σχολείου

Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας προσέφεραν στα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Καβάλας είδη ατομικής προστασίας, ενώ τόνισαν ότι οι δράσεις θα συνεχισούν και σε άλλες κοινωνικές δομές. 

Tην Τρίτη (19/1) ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια δέχθηκε την επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου του παραρτήματος Καβάλας στα γραφεία του. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά , για τις οικογένειες που υποστηρίζονται από τον Σύλλογο, 240 πακέτων, με 2 μάσκες, 1 σαπουνάκι και 1 αντισηπτικό.

 

 

Σε μία ακόμη κοινωνική δράση προχώρησαν οι Γιατροί του Κόσμου παραρτήματος Καβάλας και προσέφεραν φαρμακευτικό υλικό στα γηροκομεία της πόλης. 

 

"Εκ μέρους της Οργάνωσης των Γιατρών του Κόσμου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον ΣΦΓΤ Καβάλας, οι οποίοι διέθεσαν τις εισπράξεις της προβολής της ταινίας

Το ΔΣ του ΣΦΓΤ Καβάλας, αποφάσισε να διαθέσει τις εισπράξεις από την προβολή της ταινίας «Το Όνομα του ρόδου», στις 24/9/2020, για την αγορά παιδικών εμβολίων, τα οποία θα δοθούν στους Γιατρούς του Κόσμου (Παράρτημα Καβάλας), προκειμένου να εμβολιαστούν ανασφάλιστα παιδιά της περιοχής μας. 

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας ,το παράρτημα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας ,επισκέφθηκε το κέντρο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του δήμου Καβάλας.

Σήμερα 29-01-2020 οι Γιατροί του Κόσμου παράρτημα Καβάλας ,στο πλαίσιο των προγραμμάτων οδοντιατρικης φροντίδας και μετά από αίτημα του διευθυντή του Ειδικού Γυμνασίου -Λυκείου ,πραγματοποίησαν οδοντιατρικό έλεγχο σε 50 μαθητές .
 

Τα φετινά Χριστούγεννα το περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκετε στην πλατεία Καπνεργάτη από τις 19-12-2019 εως τις 21-12-2019. Σας περιμένουμε όλους τους φίλους και συμπαραστάτες μας να ενισχύσετε την δράση μας!!!!

Το «ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» προσφέρει κάθε χρόνο, γάλα εβαπορέ σε εκατοντάδες άπορες οικογένειες που το έχουν ανάγκη, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας.

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν να βρίσκονται στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας,παρέχοντας δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα σε συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων οδοντιατρικής φροντίδας, οι Γιατροί του Κόσμου παράρτημα Καβάλας επισκέφθηκαν σήμερα 9-10-2019 το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη.

Μια ιδιαίτερη ημέρα σήμερα για τους Γιατρούς του Κόσμου παράρτημα Καβάλας,επισκεφθήκαμε το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη.
Με την αμέριστη συμπαράσταση του εξαίρετου προσωπικού ,εξετάσθηκαν 26 άτομα ηλικίας 22 εως 54 ετών,

Σελίδες