Το Σάββατο 25 Μαΐου, οι Γιατροί του Κόσμου, επισκέφθηκαν το δημοτικό διαμέρισμα της Λεκάνης του Δήμου Νέστου.

 

Οι εθελοντές του παραρτήματος Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου, με τον καρδιολόγο και τον ορθοπεδικό γιατρό της οργάνωσης, εξυπηρέτησαν συνολικά 55 ενήλικες, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις.

 

 

Σχετική ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου αναφέρει τα εξής:

“Οι Γιατροί του Κόσμου, στο πλαίσιο των συντονισμένων παρεμβάσεων ιατρικού ελέγχου που πραγματοποιούν συστηματικά απαντώντας στις αυξημένες ιατρικές ανάγκες του πληθυσμού, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Διαμέρισμα Λεκάνης του Δήμου Νέστου.

 

Εθελοντές του Παραρτήματος Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου, με τον καρδιολόγο και τον ορθοπεδικό γιατρό της οργάνωσης, εξυπηρέτησαν συνολικά 55 ενήλικες, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ καθοδήγησαν αναφορικά με την αναγκαία φροντίδα υγείας τους εξυπηρετούμενους που διαγνώστηκε ότι χρήζουν περαιτέρω ιατρικού ελέγχου.

 

Πιστοί στην αντίληψη ότι η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό, οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν να καλύπτουν υπαρκτές ανάγκες του πληθυσμού, για να μη στερηθεί κανείς την πρόσβαση στο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα στην υγεία.

 

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεκάνης για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία.”