Γιατροί του Κόσμου Καβάλας

Οι Γιατροί του Κόσμου επισκέφθηκαν το παράρτημα Προστασίας παιδιού Καβάλας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της ΑΜΘ, προσφέροντας πασχαλινά δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή.

Συνάντηση με τους Γιατρούς του Κόσμου είχε την Παρασκευή (05/04), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος με θέμα συζήτησης την συνεργασία τους με την Περιφέρεια ΑΜΘ, για θέματα δημόσιας υγείας. 

Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας, επισκέφθηκαν με οδοντίατρο το 25ο νηπιαγωγείο, και μέσω βίντεο και διαδραστικών παιχνιδιών τα παιδιά ενημερώθηκαν για την σωστή στοματική και σωματική υγιεινή. 

Σε εμβολιασμούς βρεφών και παιδιών στο Χρυσοχώρι Καβάλας, προχώρησαν οι Γιατροί του Κόσμου, συνεχίζοντας τις δράσεις τους για τα παιδιά με περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Στο 25ο δημοτικό σχολείο Καβάλας βρέθηκαν οι Γιατροί του Κόσμου, για μία ακόμη δράση προαγωγής της υγείας.

Στα πλαίσια του προγράμματος προάσπισης της υγείας εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το 24ο δημοτικό σχολείο Καβάλας. 

Εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, το Ειδικό δημοτικό, με οδοντίατρο, γιατρό και εθελόντριες της οργάνωσης.

Η εθελοντική ομάδα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκε το βρεφονηπιακό σταθμό Μέριμνα Παιδιού Καβάλας, πραγματοποιώντας μία ακόμη δράση προαγωγής της υγείας και της στοματικής υγιεινής. 

Δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο έκαναν εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας, στα άτομα που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Δ. Καβάλας.