Φέτος, η Celestyal Cruises προσθέτει την πόλη της Θεσσαλονίκης στην κρουαζιέρα 'Έιδυλλιακό Αιγαίο'. Ακόμη, η Καβάλα είναι ακόμα ένας νέος σταθμός για την εταιρεία στην κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων 'Εικόνες του Αιγαίου'.

 

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει τη νέα της καμπάνια με την ονομασία “To 2022 Αποδράστε ξανά στο Μπλε”, προσφέροντας έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες εντός του 2022 και ισχύει για κρατήσεις από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου 2022.

 

Η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου” επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Αντίστοιχα, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεωνΕιδυλλιακό Αιγαίο” ξεκινά από τον Πειραιά και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

 

Καθ’όλη τη διάρκεια της καμπάνιας “Αποδράστε Ξανά στο Μπλε”, τα παιδιά ηλικίας 12 ετών, τα οποία μοιράζονται καμπίνα με τους γονείς τους, ταξιδεύουν δωρεάν σε επιλεγμένες κρουαζιέρες. Επιπλέον, οι μονόκλινες καμπίνες προσφέρονται σε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες.

 

Φέτος, η Celestyal Cruises προσθέτει την πόλη της Θεσσαλονίκης στην κρουαζιέρα “Ειδυλλιακό Αιγαίο” και είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας που θα την προσεγγίζει σε σταθερή βάση. Οι επισκέπτες θα έχουν την επιλογή να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με την Celestyal Cruises, πραγματοποιώντας επιβίβαση τις Κυριακές για πρώτη φορά, επωφελούμενοι από την πρόσφατη ανακοίνωση σχετικά με την αύξηση των αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ βασικών ευρωπαϊκών πόλεων και της Θεσσαλονίκης.

 

Η κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου” ξεκινά από την Αθήνα και επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και τη Σαντορίνη. Η Καβάλα είναι ακόμα ένας νέος σταθμός για την εταιρεία.

 

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι προσφορές της καμπάνιας “Αποδράστε Ξανά στο Μπλε” είναι διαθέσιμες και για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Τρεις Ήπειροι”, η οποία επισκέπτεται την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Κύπρο, την Έφεσο και την Ελλάδα. 

 

Για εκείνους που ενδιαφέρονται να απολαύσουν την επόμενη εορταστική περίοδο κοντά στη θάλασσα, η Celestyal Cruises προσφέρει εκπτώσεις στην αποκλειστική κρουαζιέρα δέκα διανυκτερεύσεων, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022. Το συγκεκριμένο ταξίδι ξεκινά από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο στην Ελλάδα και στην συνέχεια τη Σμύρνη, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο. Αυτή η ιδιαίτερη κρουαζιέρα παρέχει στους επισκέπτες την μοναδική εμπειρία ζωής να περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων στους “Αγίους Τόπους”.

 

Όσοι επιθυμούν να αλλάξουν έτος στη θάλασσα, μπορούν να προβούν σε κράτηση για την κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων της εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2022. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα ξεκινά από την Αθήνα και επισκέπτεται την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη και τον Βόλο, καθώς και την Αρχαία Έφεσο και την Κωνσταντινούπολη- τη χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται οι φημισμένοι εορτασμοί της Πόλης για την Πρωτοχρονιά.

 

Για όσους αναζητούν μία ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία κρουαζιέρας, η Celestyal Cruises προσφέρει και την συνδυαστική κρουαζιέρα 18 διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η κρουαζιέρα ξεκινά από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τον Βόλο στην Ελλάδα αλλά και την Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, καθώς και την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο.

 

Η Celestyal Cruises παρέχει από τις χαμηλότερες τιμές στους μεμονωμένους ταξιδιώτες και έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία “Σόλο/ Solo Ταξιδιωτών”. Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας “Αποδράστε Ξανά στο Μπλε”, η επιβάρυνση της μονόκλινης καμπίνας θα μειωθεί κατά 15% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες.