Η δράση αφορά τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε παρατεταμένη οικονομική δυσχέρεια και δη τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας.

 

Ο Αντιδημάρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και η ειδική συμβούλος του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, σε θέματα Εκπαίδευσης και Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, προκειμένου να παρουσιάσουν τη δράση του Δήμου Καβάλας "Αγκαλιά Αλληλεγγύης - Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι". 

 

Ο κ. Μουμτσάκης επισήμανε ότι "η γιορτή των Χριστουγέννων μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη και την αγάπη μας απέναντι σε όσους μας έχουν ανάγκη", ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις Opticat.gr, Old Town Cafe-Wine bar 1901, το κατάστημα οπτικών Ανδρέα και Μαργαρίτας Χτενά και τον συνιδιοκτήτη του γυμναστηρίου W29, για τη συμμετοχή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Καβάλας. 

 

Παίρνοντας το λόγο η κ. Αργυρίου ανέφερε μεταξύ άλλων πως "δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα υπάρχει στην πόλη και τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, έστω και ένα παιδί χωρίς παιχνίδι τα φετινά Χριστούγεννα" και πρόσθεσε ότι "χάρη στην άμεση ανταπόκριση των επιχειρήσεων της περιοχής μας, ο στόχος που είχε θέσει ο Δήμος Καβάλας για τη συγκεκριμένη δράση καλύφθηκε και με το παραπάνω". Τέλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στη γραφίστρια, Θώμη Αγγέλου, τονίζοντας με έμφαση πως βρίσκεται στο πλευρό του Δήμου Καβάλας από την πρώτη περίοδο που ξεκίνησαν οι δράσεις ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

 

Η διανομή των παιχνιδιών θα γίνει την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

 

Φέτος τα Χριστούγεννα μια ζεστή ΑΓΚΑΛΙΑ, με ένα δώρο για κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη!

 

(δελτίο Τύπου)