Ενώσαμε τη φωνή μας με 25 ακόμα Εμπορικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα και ζητάμε την αλλαγή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που ορίζει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στις 10:00 το πρωί αντί στις 8:30 είπε στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

 

Όπως εξήγησε ο κόσμος που έχει συνηθίσει να κατεβαίνει νωρίς το πρωί για να κάνει τις αγορές του και αφού βρίσκει κλειστά τα εμπορικά καταστήματα τα αγοράζει όλα από τα σούπερ μάρκετ

 

«Να μας αφήσουν να δουλέψουμε διότι αυτό δημιουργεί μπέρδεμα στους πελάτες μας που δεν ξέρουν τι ισχύει κάθε φορά για να μπουν στα καταστήματά μας» είπε ο κ. Κελγιώργης και ξέσπασε λέγοντας «φτάνει ως εδώ, βαρεθήκαμε να είμαστε έρμαια των αποφάσεων». 

 

Σχετικά με το εορταστικό ωράριο υπάρχει η ελπίδα στους εμπόρους ότι από το Σάββατο, όταν και θα βγει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση θα εξαιρεί την Καβάλα από το να ανοίγουν τα καταστήματα στις 10 το πρωί, αλλά νωρίτερα. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύει ότι και σήμερα. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέχρι τη Δευτέρα. 

 

Ακούστε όσα είπε ο κ. Κελγιώργης στον KavalaNews 102.8: