Αγορά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει πως τη Δευτέρα (05/06), την ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά.

Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτό το πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς για την Λευκή Νύχτα

Ικανοποιητικά κινήθηκε η αγορά κρέατος στην Καβάλα την περίοδο του Πάσχα αλλά και όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Κορυφώνεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή και αύριο, Μεγάλο Σάββατο, η κίνηση στην αγορά για τα τελευταία δώρα και για τις προετοιμασίες του εορταστικού τραπεζιού.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού πραγματοποίησε έρευνα τιμών στα απορρυπαντικά Skip και Ariel, τόσο σε αυτά που διατίθενται με τη μορφή καψουλών όσο και σε αυτά που έχουν τη μορφή σκόνης πλυντηρίου.

Επισήμως η ιστοσελίδα θα λειτουργήσει την επόμενη εβδομάδα και θα δέχεται καταγγελίες καταναλωτών που αφορούν στη λειτουργία της αγοράς.

Με αμείωτη ένταση αναμένεται να συνεχιστεί και το 2023 το μπαράζ των ανατιμήσεων σε δεκάδες βασικά αγαθά, όπως είναι τα τρόφιμα, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς

Το επικείμενο άνοιγμα υπερκαταστήματος στο κέντρο της Καβάλας προκαλεί αγωνία στον εμπορικό κόσμο και η κατάσταση θυμίζει την έλευση των Ζάρα στην Καβάλα πριν από αρκετά χρόνια, στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Η ενίσχυση ανέρχεται σε 10% επί του ύψους των αγορών ειδών κάθε είδους από τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων.

Ένα οδοιπορικό με τα καταστήματα που λειτουργούν στις Κρηνίδες ετοίμασε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων σε μια προσπάθεια να αναδείξει πως η τοπική αγορά προσφέρεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Η αγορά αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα είναι ανοιχτή, παρά τις αντιδράσεις των εμπορικών συλλόγων.

"Εγώ προσωπικά δεν έχω ανοίξει ποτέ μου Κυριακή εκτός τον εορτών", σχολιάζει στον KavalaNews102,8 ο κρεοπώλης Νίκος Κεχαγιάς κληθείς να μιλήσει για την απόφαση να ανοίξουν τελικά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Την υποχρέωση δημιουργίας ενός τυπικού καλαθιού με προϊόντα πρώτης ανάγκης θα έχει η καθεμία αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, το οποίο θα περιλαμβάνει 50 διαφορετικούς κωδικούς.

 Η συγκλονιστική ιστορία της φτωχής οικογένειας από την Λευκάδα που από το «μηδέν» κατέκτησε την Ελλάδα χωρίς ποτέ να κάνει διαφήμιση! Όταν ένας εκπρόσωπος γερμανικής ομάδας εμπειρογνωμόνων επισκέφθηκε την αλυσίδα Σκλαβενίτης και ενημερώθηκε ότι η εν λόγω εταιρεία, μολονότι διέθετε μόλις 36 καταστήματα –όλα στην Αττική-, είναι η πλέον κερδοφόρος ελληνική αλυσίδα τροφίμων, ξεστόμισε με έκπληξη:

«Δεν κινήθηκε η αγορά της Καβάλας αν και επρόκειτο για ένα φυσιολογικό Πάσχα» λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης

Όπως είπε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης στον KavalaNews102.8 οριστικοποιούνται τα μουσικά σχήματα που θα συμβάλλουν σε ένα κλίμα εορταστικό για την αγορά.

«Είχαμε μεγάλες προσδοκίες για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Σελίδες