Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης θα δώσουν συναυλίες στη Δράμα στο πλαίσιο του φετινού 12ου «Εργοστάσιο River Party» στην Προσοτσάνη.

 

Το φετινό 12ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ River Party θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015.

Tο Εργοστάσιο River Party διεξάγεται κάθε χρόνο στις όχθες του ποταμού Αγγίτη στην Προσοτσάνη Δράμας, σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, στη θέση Εργοστάσιο.

 

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα παρουσιάσει τραγούδια από το σύνολο του ρεπερτορίου της, σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, με την Ελεωνόρα επί σκηνής να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Και όπως σε κάθε εμφάνισή της, θα δώσει και θα εισπράξει αγάπη. Θα μας παρουσιάσει και αυτό το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που έχουμε λατρέψει από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και όσα έχει αγαπήσει εκείνη από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της.

 

Το Σάββατο 8 Αυγούστου ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται για ακόμη μια φορά στη Δράμα (2η φορά στο Εργοστάσιο River Party), για μια συνάντηση με το αγαπημένο του κοινό.

Κουβαλώντας στις αποσκευές του τις μουσικές και τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει, μα και την δύναμη μιας σταθερής παρέας, έρχεται να μας «ταξιδέψει» για μια ακόμη φορά κατά τον προσφιλή του τρόπο. Στη σκηνή του Εργοστάσιο River Party θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια. Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.

 

Πληροφορίες: www.ergo-stasio.gr