Συναυλία

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε μία δήλωση για τη συναυλία που έδωσε πριν λίγες ημέρες στην Καβάλα και για το περιστατικό με έναν θαυμαστή που του πέταξε στο πρόσωπο αρκετά πανέρια με λουλούδια.

Γέμισε το Δημοτικό στάδιο Ανθή Καραγιάννη, το απόγευμα της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2023, στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πλήθος κόσμου από νωρίς στο στάδιο "Ανθή Καραγιάννη" στην Καβάλα, για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, το βράδυ της Τετάρτης (30/08).

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Cosmopolis, μετά από οδηγία της Panic Live που διοργανώνει τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενημέρωσαν πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος και το πάρκινγκ στον προαύλιο χώρο του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” για τη συναυλία, ενώ στην είσοδο θα υπάρξει έλεγχος χειραποσκευών.

Λόγω της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», την Τετάρτη (30/08), το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας έβαλε έκτακτα δρομολόγια προς το στάδιο.

Οι Oldie Goldies, μια από τις δημοφιλέστερες swing μπάντες των Βαλκανίων, έδωσε συναυλία την Κυριακή (27/08), στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα.

Την Πέμπτη (31/08) στις 21:00, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας γιορτάζει την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, η σοπράνο Όλγα Μπαλωμένου και ο πιανίστας Πάρης Τσίρτσης θα παρουσιάσουν το project «AdAstra», μια συναυλία νεοκλασικής και ηλεκτρονικής μουσικής.

Συναυλία στο Νέο Ξεριά επρόκειτο να πραγματοποιήσει ο Γιώργος Τσαλίκης την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023.

Tην Πέμπτη 31 Αυγούστου το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας γιορτάζει την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού.

Ακυρώνεται η συναυλία της Αναστασίας στην Καβάλα ως ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες ανθρώπους από τη φωτιά στο Νέστο.

Βίντεο από τη συναυλία του στην Καβάλα ανέβασε ο Νίκος Βέρτης στον λογαριασμό του στο YouTube.

Αρκετά ήταν τα λιποθυμικά επεισόδια στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Καβάλα, το βράδυ της Τετάρτης (02/08).

Πάνω από 10.000 κόσμου παρακολούθησαν τη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο πάρκο του Φαλήρου το βράδυ της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2023 στην Καβάλα.

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (02/08), αρκετός κόσμος μαζεύτηκε στο πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα, για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη που αρχίζει στις 21:00 το βράδυ.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη στην Καβάλα το βράδυ της Τετάρτης (02/08), έχουν εξαντληθεί.

Η έναρξη του Cosmopolis festival 2023 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου.

Στη Λευκή Νύχτα και τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, αναφέρεται ο δήμος Παγγαίου λέγοντας ότι «Ο Δήμος Παγγαίου είναι στα καλύτερα του!».

Στην Ελευθερούπολη έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ο Γιάννης Κότσιρας.

Σελίδες