Συναυλία

Ο Σύλλογος φίλων μουσικής Καβάλας, έδωσε συναυλία με αρχαίους ύμνους, βυζαντινές μελωδίες και δημοτικά τραγούδια.

Γεμάτη κόσμο η ανοιχτή συναυλία «Ένα τραγούδι για τη στέγη» που διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου 2024 στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας, ο ΣΦΓΤ Καβάλας και η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τη Διάσωση της Στέγης.

Την πασχαλινή του συναυλία πραγματοποιεί την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 20:30 στη Μεγάλη Λέσχη το δημοτικό ωδείο Καβάλας. 

Στις 23 Ιουλίου η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Αναστασία θα δώσουν συναυλία στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη", στην Καβάλα.

Το Σάββατο 6 Απριλίου στο Αρχαιολογικό μουσείο Καβάλας, το Ωδείο «Νεάπολις» θα διοργανώσει συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής, που θα παρουσιάσει ο Πάρης Τσίρτσης.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2024 η συναυλία της χορωδίας της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Νέα Υόρκη) West Point Glee Club και ενός τμήματος του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Το ζεστό χειροκρότημα των θεατώ απέσπασε η χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάμου, καθώς απέδωσε την Καντάτα Ελευθερίας του Χρήστου Λεοντή.

Αντίθετα στην απόφαση του Δήμου Καβάλας για συναυλία που θα πραγματοποιήσει η χορωδία της Ακαδημίας του Αμερικανικού Στρατού με την συμμετοχή μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας διοργάνωσε στις 16 Μαρτίου το “Carnival shopping party”.

Τραγούδια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ "Το καλοκαίρι πέρασε σαν ρίγος" και "Τα άνανθα χρόνια", θα παρουσιάσει ο Γιώργος Κωστογιώργης με βασικό ερμηνευτή τον Αργύρη Μπακιρτζή.

Την Πέμπτη (04/01), ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Παραμυθούπολη του Δήμου Νέστου. 

Γεμάτο ήταν το απόγευμα της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023 το υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς της Καβάλας στη συναυλία της Ιουλίας Καραπατάκη.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, δόθηκε συναυλία του συγκροτήματος “Pasta Tomato”, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα.

Το βράδυ της Τετάρτης (20/12), η Ελευθερία Ελευθερίου έδωσε συναυλία στην Παραμυθούπολη του Νέστου.

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έγινε συναυλία από τους “You Are My Sunshine” με τραγούδια από όλο τον κόσμο που εξυμνούν την χαρά, την αγάπη και την φωτεινή πλευρά της ζωής, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα.

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας - Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου - Συναυλία της Anastasia στην πλατεία Ελευθερίας

Σήμερα, 1 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χρυσούπολη.

Με συναυλία της Ανδρομάχης θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην πλατεία Παπανδρέου στη Χρυσούπολη την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Σελίδες