Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της συνοικίας των Πεντακοσίων στην Καβάλα. Περιγράφουν μία εικόνα εγκατάλειψης στη γειτονιά τους, ενώ ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα (18/10).  

 

«Η οδός Νοταρά στην συνοικία των Πεντακοσίων παραμένει σε αυτήν την κατάσταση (δες φωτογραφίες) από τον Απρίλιο. Το μόνο που μας έχουν πει είναι ότι το έργο έχει δοθεί σε εργολάβο αλλά δεν ξέρουν πότε θα ξεκινήσει», δηλώνουν οι κάτοικοι

 

«Δεν τους νοιάζουν οι συνθήκες που ζούμε, το πόσο δύσκολο είναι να φτάσουμε στα ίδια μας τα σπίτια, τα ζητήματα υγιεινής. Νοιάζει όμως εμάς. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Συνεχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές. 

 

Μαζευόμαστε τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 17:30 επί της Νοταρά & Δεληγιάννη να δούμε πως θα προχωρήσουμε!» καταλήγουν. 

 

«Να παρέμβει άμεσα η διοίκηση του Δήμου για την απαράδεκτη κατάσταση στην οδό Νοταρά!», ζητά ο δημοτικό σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος.

 

«Μετά από 10 μήνες περίπου, η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ έχει αφήσει σκαμμένα τα σκαλάκια στην οδό Νοταρά, στα Πεντακόσια, γεμάτα χώματα, λόγω ενός τεχνικού έργου και τώρα έχουν μετατραπεί σε… “αστικό δάσος”!

 

Αυτή είναι “η φροντίδα” στις γειτονιές που υποσχόταν ο Δήμαρχος Καβάλας; Να αφήνει τεχνικές εργασίες μισοτελειωμένες και να ταλαιπωρεί τόσον καιρό δεκάδες συνδημότες μας, που δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους; Τώρα μάλιστα που άρχισαν οι βροχές για τα καλά, η κατάσταση θα χειροτερεύει» σχολιάζει ο κ. Παπαδόπουλος