διαμαρτυρία

Για τον αριθμό των δρομολογίων που θα εκτελούνται κατά τη χειμερινή περίοδο, καθημερινά από Πρίνο προς Καβάλα, αντέδρασαν 18 φορείς και σύλλογοι της Θάσου και της Καβάλας.

Την αστυνόμευση του Νοσοκομείου Καβάλας με την 24ωρη παρουσία περιπολικού στο περίβολο του κτιρίου ζητούν οι εργαζόμενοι.

Την έντονη διαμαρτυρία τους κάνουν γνωστή με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στην οδό Κομνηνών στην Καβάλα.

Σιωπηρή διαμαρτυρία διοργανώνει σε όλη τη χώρα, στις 19:00 την Παρασκευή 3 Μαρτίου η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους».

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου κάτοικοι της Ποταμιάς στη Θάσο.

Πάνω από 100 Έλληνες Πόντιοι από την πρώην Σοβιετική Ένωση συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο στην Καβάλα.

Την Τρίτη 22/11 γίνεται δική στα πλαίσια των διώξεων που δέχονται οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια. 

Οποιαδήποτε ενέργεια ή απόφαση αρχής για  ανέγερση ή τοποθέτησης δεύτερου μνημείου προκαλεί διάσπαση και διχασμό στην κοινωνία της Καβάλας.

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με διαμαρτυρία στο Υπουργείο

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της συνοικίας των Πεντακοσίων στην Καβάλα.

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας στην Καβάλα πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτη

Κάλεσμα στους πολίτες της Καβάλας απευθύνει η Πρωτοβουλία για την Προστασία του Περιβάλλοντος να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καπνεργάτη την Παρασκευή 18/6 στις 19:00 με σύ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας απέστειλαν οι εκπαιδευτικοί θεατρικής αγωγής του νομού Καβάλας. Ο τρόπος που επέλεξαν να δηλώσουν τα προβλήματα τους οι εκπαιδευτικοί είναι αρκετά πρωτότυπος αφού γίνεται μέσα από μια ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν οι ίδιοι

 

Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας για τις αλλαγές στην Παιδεία.

 

Αποτέλεσμα είχε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (27/1) συνταξιουχικά και εργατικά σωματεία της Καβάλας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα για έναν συνταξιούχο που κινδύνευε με διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του και το χρέος ρυθμίστηκε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. 

 

"Μας έχουν κόψει και αυτή την ελάχιστη αποζημίωση των 173 € που αμειβόμαστε που το βαφτίζουν ως «έξοδα μετακίνησης», ούτε μπορέσαμε να ενταχθούμε στο έκτακτο επίδομα, αφού όλα αυτά τα χρόνια εργαζόμαστε χωρίς να δικαιούμαστε ασφάλιση και δεν κολλάμε ένσημα"

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όλα τα ανοιχτά θέματα που απασχολούν το νησί της Θάσου καλούν σωματεία και φορείς του νησιού. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 11:00 στην κεντρική πλατεία του Λιμένα.

Οι κάτοικοι  των Φιλίππων  αντιμετωπίζουμε μόνιμο πρόβλημα υδροδότησης, με καθημερινές πολύωρες  και μερικές φορές πολυήμερες  διακοπές , εδώ και μία δεκαετία που  οξύνεται  δραματικά τα τελευταία χρόνια   κατά την εαρινή και  θερινή περίοδο.

Ενημερωτικό υλικό για την αλλαγή της όδευσης του αγωγού φυσικού αερίου TAP μοιράστηκε στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου κατά την διάρκεια της δεύτερης μέρας του Φεστιβάλ Cosmopolis.

Με τους εκπροσώπους των σωματείων των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων από την Αθήνα και την Περιφέρεια συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων του νομού Καβάλας εκπροσώπησε η πρόεδρος του Σωματείου Φωτεινή Στρουμπούλη. 

Την μονιμοποίησή τους και την αύξηση των προσωπικών μέτρων προστασίας ζήτησαν οι σχολικές καθαρίστριες από την κυβέρνηση και τον Δήμο Καβάλας.

 

Τη συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής ενάντια στην κατασκευή σταθμού διοδίων πρότεινε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα κατά την διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.