Το πρόβλημα με το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας περιγράφει ο Μάκης Παπαδόπουλος. «Βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου και το Κολυμβητήριο παραμένει εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης αδειοδότησης της πισίνας», λέει ο επικεφαλής της παράταξης ο "Τόπος της Ζωής μας". 

 

«Πέρασαν δυο χρόνια αδιαφορίας και θυμήθηκε η διοίκηση του Δήμου την τελευταία στιγμή να κάνει τις απαιτούμενες εργασίες και να τρέξει για την αδειοδότηση», επισημαίνει ο κ. Παπαδόπουλος. 

 

Αναλυτικά όσα λέει:

 

«Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει πρακτικά και οικονομικά προβλήματα στους κολυμβητικούς συλλόγους. Οι σύλλογοι είναι εδώ και καιρό σε απόγνωση.

 

Οι αθλητές τους αναγκάζονται να προπονούνται στην ξηρά (!) και οι προπονητές τους μένουν είτε άνεργοι είτε απλήρωτοι λόγω του αναγκαστικού περιορισμού των δραστηριοτήτων τους.

 

Τέλος, οι σύλλογοι έχουν χάσει πάρα πολλές νέες εγγραφές παιδιών που ήθελαν να παρακολουθήσουν αυτό το άθλημα και δεν μπορούν.

 

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι δημότες και οι αθλητικοί σύλλογοι “πληρώνουν το μάρμαρο” για την προχειρότητα και την έλλειψη προγραμματισμού της διοίκησης του Δήμου».