Η σύλληψή του στην Καβάλα, ένα κι πλέον χρόνο μετά το έγκλημα που ομολόγησε, φωτίζει μια σειρά από άγνωστα χτυπήματα με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Ένα 40χρονο, που κυκλοφορούσε ελεύθερος και έσπερνε τον τρόμο.

 

Οι αναρτήσεις του, λίγο διάστημα μετά τη δολοφονία που διέπραξε δείχνουν ένα κομμάτι μόνο από τον διαταραγμένο ψυχικό του κόσμο.

 

Ήταν αυτός που τον Αύγουστο του 2020, αφού απήγαγε έναν άτυχο Αλβανό εργάτη, τον οδήγησε σε ξένο κτήμα και τον εκτέλεσε με το όπλο που κρατούσε. Το έγκλημα για 14 μήνες έμενε ανεξιχνίαστο. Μετά από αξιοποίηση και αξιολόγηση νέων στοιχείων, ο δράστης συνελήφθη και παραδέχτηκε τα όσα έκανε…

 

«Τον σκότωσα επειδή μου το ζήτησε ο σατανάς. Δεν είχα άλλη επιλογή. Τον πυροβόλησα και τον άφησα στο σημείο νεκρό», κατέθεσες ο δράστης στην ομολογία του.

 

Μετά την εκτέλεση στον οικισμό της Κάριανης στην Καβάλα, ο δράστης συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Είναι επικίνδυνος και οι κινήσεις του, παραπέμπουν σε ταινία θρίλερ.

 

Πριν από τρεις μήνες στο στόχαστρό του μπαίνει αυτό το σπίτι και ο νεαρός ιδιοκτήτης του, που μιλάει στο Live News. Τα σημάδια από τις σφαίρες που έπεσαν τη νύχτα της επίθεσης, παραμένουν σε τοίχους και εξωτερικά ρολά.

 

«Ο δράστης κρύβεται, παρακολουθεί και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσει. Ο άτυχος ιδιοκτήτης ζει τον απόλυτο τρόμο καθώς καθημερινά αισθάνεται ότι κινδυνεύει, ότι κάποιος θέλει να τον σκοτώσει, χωρίς να γνωρίζει το ποιος και το γιατί», ανέφερε ο Πέτρος Σότσος, ένα από τα θύματα των επιθέσεων του δράστη.

 

«Οι καταγγελίες στην αστυνομία συνεχίζονται αλλά ο 40χρονος είναι ακόμα ελεύθερος. Το μόνο που γνωρίζουν για εκείνον οι κάτοικοι της περιοχής είναι το χρώμα του αυτοκινήτου του και το γεγονός ότι κυκλοφορεί οπλισμένος. Κανείς εκείνη την περίοδο δεν είχε καταφέρει να δει το πρόσωπό του», πρόσθεσε.

 

«Στο στόχαστρο του 40χρονου μπαίνει και ένας νεαρός ποδηλάτης που γλιτώνει από θαύμα. Ήταν το τρίτο άτομο που επιχείρησε να σκοτώσει μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο. Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν τις υποθέσεις, διαπίστωσαν πως ο εκτελεστής του άτυχου εργάτη, είχε κάνει πανομοιότυπες κινήσεις με τον άνθρωπο που έψαχναν για τους πυροβολισμούς σε αυτό το σπίτι και εκείνον που επιτέθηκε στον ποδηλάτη», σημείωσε ο κ. Σότσος.

 

Όπως έγινε γνωστό ο 40χρονος είχε νοσηλευτεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική.  Μετά την ομολογία για τη δολοφονία του 58χρονου και τις επιθέσεις σε δύο ακόμα άτομα, ζήτησε και πήρε αναβολή για την επόμενη Δευτέρα.

 

Δείτε το ρεπορτάζ

 

 

Πηγή: mega