Αστυνομικά

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουλίου 2024 σε παραλιακή περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνελήφθη άνδρας ελληνικής καταγωγής κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Πάνω από 860 ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε η Ελληνική αστυνομία μέσα σε μια εβδομάδα για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε όλη τη χώρα.

Δέκα άτομα ελληνικής καταγωγής συνελήφθησαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την τελευταία εβδομάδα για χρήση και διακίνηση ναρκωτ

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2024, πέντε άτομα κατηγορούμενα μεταξύ άλλων για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων κατά περίπτωση στη Δράμα

Για οπλοκατοχή και παράνομη οδήγηση συνελήφθη ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής στην Εθνική οδό Καβάλας – Δράμας, το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουλίου 2024.

 Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου 2024 στη Δράμα ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από 7 έως 8-7-2024 εισήλθε σε δωμάτιο καταλύματος που βρίσκεται σε περιοχή της Θάσου.

Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Στον ανακριτή οδηγείται ο 53χρονος που τραυμάτισε σε κατάστημα εστίασης με μαχαίρι έναν 42χρονο με καταγωγή από την Συρία και έναν 48χρονο με ελληνική καταγωγή.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 6/7 σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας 53χρονος ελληνικής καταγωγής.

912 κλήσεις δέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουνίου ενώ χορηγήθηκε η εφαρμογή του Panic Button σε 165 γυναίκες θύματα.

Έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε Καβάλα και Θάσο, για την τήρηση της εργατικής - ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας διενεργήθηκαν το τριήμερο 28 με 30 Ιουνίου.

Έναν άνδρα ελληνικής καταγωγής συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές Λιμεναρίων στη Θάσο ο οποίος, ως προσωρινά υπεύθυνος, λειτουργούσε παρανόμως κατάστημα εστίασης στην Αλυκή.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2024, ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη στην Καβάλα ο άνδρας που μαχαίρωσε προ ημερών άλλον άνδρα στην περιοχή του Τίμιου Σταυρού.

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2024, σε παραλιακή περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων Θάσου ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής

Συνελήφθη την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 το πρωί σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024, στο λιμάνι της Καβάλας ένας 54χρονος για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Συναντήθηκαν την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, με τον νέο αστυνομικό διευθυντή Καβάλας, Κωνσταντίνο Σιμούδη.

Συνελήφθη την 2 Ιουνίου 2024 το βράδυ σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων Καβάλας ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής.

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 2 Ιουνίου 2024, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας ένας άνδρας ξένης καταγωγής.

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Μαΐου 2024 στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, λόγω πυρκαγιάς σε φορτηγό όχημα.

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024 στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου μία γυναίκα ξένης καταγωγής.

Σελίδες