Καθόλα γνήσιο είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού που προσκόμισε γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας από τη Βουλγαρία σύμφωνα με τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αχιλλέα Γερόπουλο.

 

Όπως είπε στον KavalaNews 102,8 και στον Κώστα Λουκούμη αν και στην αρχή υπήρξε έκπληξη μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με πλαστά πιστοποητικά ωστόσο το συγκεκριμένο που προσκόμισε η γιατρός του Νοσοκομείου είναι νόμιμο. 

 

«Το σκανάραμε και είναι καθόλα γνήσιο δεν έχει κανένα πρόβλημα, άλλωστε έχουμε γιατρούς που είναι από τη Βουλγαρία και επισκέπτονται συχνά τη χώρα τους», είπε ο κ. Γερόπουλος. 

 

Ακούστε τί είπε στον KavalaNews 102,8 ο Αχιλλέας Γερόπουλος 

 

 

Συνεχίζεται η εξέταση των πιστοποιητικών νόσησης

 

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου 14 είναι τα πιστοποιητικά νόσησης τα οποία έχουν προσκομίσει εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καβάλας. «Από τη στιγμή που μας εμπλέκουν δημοσιεύματα οφείλαμε να το ψάξουμε» είπε. 

 

Μέχρι τώρα είπε ο κ. Γερόπουλος έχουν ελεγχθεί για αντισώματα πέντε άτομα και σήμερα (Τρίτη 14/9) θα ελεγχθούν άλλα τρία. 

 

Από αυτά μόνο το ένα έχει βρεθεί χωρίς αντισώματα παρά το γεγονός ότι λέει ότι έχει νοσήσει. 

 

Πάντως σύμφωνα με τον ίδιο θα οριστεί επιτροπή στο Νοσοκομείο που θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα γιατί πρόκειται για ιατρικό θέμα για τα οποία η διοίκηση δεν μπορεί να έχει γνώμη και άποψη είπε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου. 

 

«Είναι ιδιαίτερα επώδυνο να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα την ώρα που γίνεται τεράστια προσπάθεια να λειτουργούν όλες οι κλινικές μας. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με την μειοψηφία όταν μόνο 4 ειδικοί γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας παραμένουν ανεμβολίαστοι», είπε. 

 

 

Γεμάτη η ΜΕΘ γεμίζουν και οι κλινικές κόβιντ 

 

Ο κ. Γερόπουλος ρωτήθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Καβάλας όσων αφορά στις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό. Όπως είπε, σήμερα (14/9) νοσηλεύονται 43 άτομα με κορωνοϊό στην κλινική κόβιντ και 7 άτομα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η οποία είναι γεμάτη

 

Μάλιστα προέβλεψε ότι με το άνοιγμα των σχολείων θα αυξηθούν οι νοσηλείες και τόνισε πως θα είναι οδυνηρό για το Νοσοκομείο το γεγονός να γεμίσει με ηλικιωμένους ασθενείς που θα έχουν κολλήσει από τα εγγόνια τους. 

 

 

Δεν προχωρούν οι εμβολιασμοί στην Καβάλα 

 

Οι εμβολιασμοί πάντως δεν προχωρούν ικανοποιητικά σύμφωνα με τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου «κάθε μέρα εμβολιάζονται μόνο 100 άτομα» είπε χαρακτηριστικά στον KavalaNews 102,8  .