Αχιλλέας Γερόπουλος

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Καβάλας να βάλει κολωνάκια και διαγραμμίσεις γύρω από το νοσηλευτικό ίδρυμα για να περιορίσει τη στάθμευση των οχημάτων των επισκεπτών.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αχιλλέας Γερόπουλος, μίλησε στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

“Στις άμεσες προτεραιότητες πρέπει να είναι η δημιουργία αντιπυρικής ζώνης περιμετρικά του νοσοκομείου μας, η κατασκευή δεύτερης εισόδου - εξόδου (διαφυγής) και κατασκευή ελικοδρομίου που θα διευκολύνει τις διακομιδές από όμορους νομούς αλλά και από το νησί της Θάσου. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Μια νέα εποχή για το νοσοκομείο μας ξεκινά” αναφέρει σε ανάρτηση του o διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Αχιλλέας Γερόπουλος.

Την Τετάρτη (23/08) σε σύσκεψη στο Νοσοκομείο της Καβάλας τέθηκαν ζητήματα όπως η ανάγκη για επαρκή στελέχωση σε ζωτικούς τομείς, όπως είναι η νοσηλευτική, το παραϊατρικό και το ιατρικό προσωπικό, η λήψη μέτρων πυροπροστασίας και η αναγνώριση του κύρους του Νοσοκομείου και του ζωτικού ρόλου που διαδραματίζει στην Καβάλα και τις γύρω περιοχές.

Αποδυναμώνονται όπως όλα δείχνουν και σε αυτό το κύμα της πανδημίας από γιατρούς και προσωπικό τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρεια ΑΜΘ μετά την απόφαση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας να αποσπάσει εργ

Καθόλα γνήσιο είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού που προσκόμισε γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας από τη Βουλγαρία σύμφωνα με τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αχιλλέα Γερόπουλο.

Την ώρα που το Νοσοκομείο Καβάλας άρχισε και πάλι να γεμίζει από περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό, οι υπόλοιπες κλινικές συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά χάριν στο προσωπικό του, ενώ την Παρασκευή 13 Αυγούστου οι γιατροί σημείωσαν και μια μεγάλη επιτυχία.