Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είχε το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουλίου στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δράμα και Ξάνθη. Κατέθεσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπόμνημα με τα αιτήματά τους, ενώ επιδίωξαν συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στην Καβάλα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της κατέθεσαν αντίστοιχο υπόμνημα. 

 

«Ενημερώσαμε τον πρωθυπουργό για το σκάνδαλο των Λιπασμάτων. Του ζητήσαμε να παρέμβει για να σταματήσουν οι παράνομες πρακτικές και απολύσεις σε βάρος 130 οικογενειών από την Καβάλα. Είμαστε πέντε χρόνια στους δρόμους και δίνουμε ένα τεράστιο αγώνα. Ενώ δικαιωνόμαστε δημιουργείται μία νέα παρένθετη εταίρα και πρέπει εκ νέου να καταφεύγουμε σε δικαστικούς αγώνες. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό» λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας Νίκος Βογιατζίδης

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8: 

 

 

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους: 

 

 "Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα μας προκειμένου να δοθεί λύση και να σταματήσουν οι παράνομες απολύσεις που επιδιώκει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ζήτησε δε να είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία. Ελπίζουμε τα λόγια του και τα όσα έλεγε για υγιή επιχειρηματικότητα, να γίνουν πράξη.

 

Ήρθαμε στην Ξάνθη με τις οικογένειές μας, με τα παιδιά μας, προκειμένου να αντιληφθεί το τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά προκειμένου να δοθεί οριστική λύση.

 

Ξέρουμε πλέον ότι στα χέρια του Πρωθυπουργού βρίσκεται το δικό μας υπόμνημα, οπότε περιμένουμε, και πλέον η ευθύνη βαρύνει τον ίδιο τον πρωθυπουργό προκειμένου να δοθεί ουσιαστική λύση και να σταματήσουν οι παράνομες απολύσεις του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στα Λιπάσματα Καβάλας. Κάνεις δεν μπορεί να καλύπτει τις διαστρεβλωμένες επιχειρηματικές πρακτικές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη".                

 

Δείτε Φωτογραφίες: