Εξελίξεις στην υπόθεση απάτης του επιχειρηματία που του πήραν 4.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία  σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός ατόμου, που εμπλέκεται σε μια από τις περίπτωσεις εξαπάτησης Καβαλιώτη επιχειρηματία που διαπράχθηκε την 21-1-2021 (δες ΕΔΩ). 

 

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη επιχείρησης με τον οποίο συμφώνησε υποτιθέμενη αγορά προϊόντων αξίας 780 ευρώ

 

Κατά την επικοινωνία τους ο δράστης προφασίστηκε ότι κατέθεσε εκ παραδρομής 7.800 ευρώ, αποστέλλοντάς ταυτόχρονα στον παθόντα πλαστό αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων και του ζήτησε να του επιστρέψει την υποτιθέμενη χρηματική διαφορά, καταφέρνοντας να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού και τις έρευνες των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει στον δράστη.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.