Επιστολή προς την ΕΠΟ έστειλε ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης, ως πρόεδρος της Επιτροπής Παραγόντων του 1ου ομίλου, στον οποίο φυσικά συμμετέχουν και οι ομάδες της Θράκης.

 

Με αυτήν, οι ομάδες του 1ου ομίλου, ζητούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, να επανεξετάσει το ζήτημα της μείωσης των ομάδων που θα υποβιβαστούν φέτος από την Γ’ Εθνική.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

 

"Αγαπητοί κύριοι φέρατε και φέραμε με επιτυχία το πέρας αυτού του ” ειδικού” πρωταθλήματος χωρίς προβλήματα. Και βέβαια όλοι μας σεβόμαστε την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος όσο αναφορά τον. υποβιβασμό των ομάδων ΑΛΛΑ θεωρούμε ότι θα πρέπει να επαναξετασετε την απόφαση αυτή μειώνοντας τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

 

Και βέβαια γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο

 

Και βέβαια πρόθεση σας είναι η μείωση των ομίλων της Γ’ Εθνικής αλλά αυτό δεν γίνεται ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ( αφού δεν θα γινόταν φέτος αν δεν υπήρχε η πανδημία). Θεωρούμε ότι αυτό το σχέδιο σας πρέπει να γίνει σταδιακά και να το γνωρίζουν οι παράγοντες εκ των προτέρων.  Έτσι θα δείξετε και το ενδιαφέρον σας για τους παράγοντες σεβόμενοι τους κόπους και την προσπάθεια".

 

πηγή: mikriliga.com