Αετός Οφρυνίου

Ο Αετός Οφρυνίου ηττήθηκε από τον Βύρωνα Καβάλας με 2-0, το Σάββατο (23/03), για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Μετά την αποχώρηση του Αετού Οφρυνίου από το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, η ΕΠΣ Καβάλας αφαίρεσε 5 βαθμούς από τον Αετό Οφρυνίου από το φετινό πρωτάθλημα, και 1 βαθμό από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, ενώ το παιχνίδι το κέρδισε ο Ορφέας με 3-0 άνευ αγώνα.

Η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης καταγγέλλει πως τα μέλη της αποστολής του Αετού Οφρυνίου, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας, έκαναν σοβαρές ζημιές στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου της Ελευθερούπολης.

Τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ευσταθίου, με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, απέκτησε ο Αετός Οφρυνίου.

 

Μία σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αετός Οφρυνίου, καθώς απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Τουλγαρίδη. Τελευταία ομάδα του Τουλγαρίδη ήταν η Παναχαϊκή.

Φιλικό αγώνα έδωσαν ο Αετός Οφρυνίου και ο ΑΟ Καβάλα το Σάββατο (09/09). Ο ΑΟΚ επικράτησε με 1-4.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Λευτέρης Τοπαλίδης ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία του με τον Αετό Οφρυνίου.

Ο Αετός Οφρυνίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Θοδωρή Παλληκαρά, Άγγελο Σνάλα, Μάριο Ευαγγέλου και Μαρίνο Ευαγγέλου.

Το τριήμερο (16-18/06) διεξήχθη στην Κομοτηνή, το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κ12 και Κ14, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Αετός Οφρυνίου ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές Κώστα Καραγιαννίδη και Δημήτρη Καλτσίδη.

Το τριήμερο (16-18/06) θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κ12 και Κ14, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά από ψηφοφορία των προπονητών της Α’ ΕΠΣΚ, καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Μάριος Ευαγγέλου του Αετού Οφρυνίου. 

Την Τετάρτη (19/04) σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ο Αετός Οφρυνίου επικράτησε με 0-1 επί του ΑΟ Ποταμιάς στη Θάσο, ανέβηκε στους 52 βαθμούς και είναι μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης για την αναμέτρηση με τον Αετό Οφρυνίου για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο 22χρονος Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης έφυγε από τη ζωή στο τραγικό συμβάν των Τεμπών.

Στην αναμέτρηση Αετός Οφρυνίου - Βρασίδας Νέας Περάμου για την Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ο Σάκης Μήτρακας του Οφρυνίου έκανε μία επική ανακοίνωση με το μικρόφωνο για ένα αμάξι που εμπόδιζε στο γήπεδο λέγοντας χαρακτηριστικά για την πινακίδα του αυτοκινήτου “το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει”.

Ανακοίνωση εξέδωσε το “Καβάλα πάμε Γήπεδο” που μεταδίδει τους αγώνες τοπικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας πως η διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης δεν επέτρεψε την μετάδοση του αγώνα ανάμεσα σε Ορφέα και Αετό Οφρυνίου για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Καβάλας.

Η ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε πως καλεί σε απολογία παράγοντες ομάδων της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, για τις αναμετρήσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου (3-4/12).

 

Πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων βρίσκεται η ομάδα Κ- 17 της ΕΠΣ Καβάλας, μετά και τη χθεσινή εντός έδρας νίκης της απέναντι στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Ξάνθης με σκορ 2-0. 

Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστούν τη διοίκηση του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ, για την παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Οφρυνίου για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-15 και Κ- 17.

Επιστολή προς την ΕΠΟ έστειλε ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης, ως πρόεδρος της Επιτροπής Παραγόντων του 1ου ομίλου, στον οποίο φυσικά συμμετέχουν και

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης κλείνουν την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο Αετός Οφρυνίου οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 3-1, και ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου κερδίζοντας τον Εθνικό Σοχού με 2-1.