Γ' Εθνική

Τον 24χρονο αμυντικό Μανώλη Περδίκη, που πέρσι είχε 17 συμμετοχές με τη Βέροια στη Super League 2, απέκτησε ο ΑΟ Καβάλα.

Ο ΑΟΚ επικράτησε με 5-0 επί του Αετού Βαρβάρας σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Γ’ Εθνική

Μέσα σε τέσσερις ημέρες ο ΑΟ Καβάλα πέτυχε δύο νίκες με 5-0, καθώς μετά τον Άρη Πετεινού, νίκησε και τον Αετό Βαρβάρας με 5-0 την Τετάρτη (27/09), δείχνοντας πως είναι μία ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο.

O AOK επικράτησε με 0-5 επί του Άρη Πετεινού, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής εδώ.

Η 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξήχθη την Κυριακή (24/09).

Ο ΑΟΚ αρχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ). Πριν την τελευταία του προπόνηση το Σάββατο (23/09), έγινε και ο αγιασμός για την έναρξη της σεζόν 2023-2024.

Ο Νέστος Χρυσούπολης νίκησε με 4-0 τον Άρη Πετεινού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής άρχισε με τη 2η αγωνιστική (η 1η αναβλήθηκε λόγω των καταστροφών από τις πλημμύρες) την Κυριακή (17/09).

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίζει με τη 2η αγωνιστική (η 1η αναβλήθηκε λόγω των καταστροφών από τις πλημμύρες) την Κυριακή (17/09).

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Άλεξ Χαντιτάτζι και οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΟΚ, περιμένουν να προχωρήσει στο διακανονισμό με τους 4 ποδοσφαιριστές που ο σύλλογος χρωστά χρήματα από την εποχή διοίκησης του.

H ΕΠΟ αποφάσισε πως τα κενά που δημιουργήθηκαν στη Super League 2 από ομάδες που αποχώρησαν, δεν θα καλυφθούν από ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Το Σάββατο (09/09) διεξήχθη φιλική αναμέτρηση στο Αγίασμα, ανάμεσα στον τοπικό Μακεδονικό και το Νέστο Χρυσούπολης.

Η ομάδα του ΑΟ Καβάλα, ενημερώθηκε επίσημα από την ΕΠΟ πως αναβάλλονται οι δύο πρώτοι αγώνες της για τη Γ’ Εθνική, που αρχίζει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή (03/09) θα διεξαχθεί στη Χρυσούπολη, στις 18:30 το απόγευμα, φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Νέστο Χρυσούπολης και τον ΑΟΚ.

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο ΔΑΚ Χρυσούπολης ανάμεσα σε Νέστο Χρυσούπολης και Πανθρακικό, το Σάββατο (19/08).

Ο Νέστος Χρυσούπολης προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή και σε μία ακόμη ανανέωση συνεργασίας.

Σελίδες