

Οι εκπρόσωποι του νομού Καβάλας στη Γ’ Εθνική, συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας τρία σημαντικά φιλικά παιχνίδια το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.
Ο ΑΟ Καβάλα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ξάνθης στο γήπεδο της Ξάνθης στις 19:00, σε μία ακόμη δυνατή αναμέτρηση που τον βάζει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, Ορφέας Ελευθερούπολης, δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον πρωταθλητή Δράμας, ΠΑΟΠ Νέας Αμισού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:30 στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.
Την τριάδα των αγώνων συμπληρώνει ο Μ.Α. Ορφανού, ο οποίος επίσης μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Μέγα ταξιδεύει στις Σέρρες για να τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η σέντρα για αυτή την αναμέτρηση έχει οριστεί για το Σάββατο στις 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Βαλτοτοπίου Σερρών.