Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Καβάλας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, καθώς γνωστοποιήθηκε το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.
Ανατροπή στα σχέδια προετοιμασίας του ΑΟ Καβάλα, του Μέγα Αετού Ορφανού και του Ορφέα Ελευθερούπολης φέρνει η νέα απόφαση της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Με έντονο καβαλιώτικο χρώμα και τέσσερις εκπροσώπους του νομού να ετοιμάζονται για σέντρα, έγινε η κλήρωση την Παρασκευή 31 Ιουλίου, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας για τη σεζόν 2026-2027.
Το Σάββατο (30/05) ο σύλλογος ανακοίνωσε πως προπονητής της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Σίτσας, στην προσπάθεια που θα κάνει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.