ΕΠΟ

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών για επίθεση εναντίον της συντρόφου του Σταύρου Μάνταλου, αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, και πρώην διαιτητή από την Καβάλα, προχώρησε η ΕΠΟ.

Τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής λόγω των καιρικών συνθηκών, ορίστηκαν σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ.

Τη βασιλόπιτά της κόβει την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Χρυσούπολης.

H ΕΠΟ αποφάσισε πως τα κενά που δημιουργήθηκαν στη Super League 2 από ομάδες που αποχώρησαν, δεν θα καλυφθούν από ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Καβάλας ενημερώνει για τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των μεταγραφικών περιόδων, καθώς και τα ηλικιακά όρια των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναφέροντας πως από την Τετάρτη (01/03) έως και την Παρασκευή (03/03) κανείς αγώνας ποδοσφαίρου δεν θα διεξαχθεί λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία των Τεμπών.

Μετά την τραγωδία στην Καρδίτσα, με τον θάνατο του 20χρονου, Ηλία Μπρέλλα, η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε την υποχρεωτική ύπαρξη απινιδωτή σε κάθε γήπεδο.

Στις 20 Ιανουαρίου, σε μία ειδική εκδήλωση στην Νομαρχία, η ΕΠΣ Καβάλας, θα φιλοξενήσει τον μεγάλο πρώην αστέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλη Χατζηπαναγή, αλλά και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Η 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (26/11) με την ΕΠΟ να κάνει γνωστούς τους διαιτητές όλων των αναμετρήσεων.

Η Γ’ Εθνική κατηγορία μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της σεζόν, με την πιο πιθανή ημερομηνία για τα πρώτα παιχνίδια να είναι στις 13 Νοεμβρίου.

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε στην πρωινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.

Τη διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων αποφάσισε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιεί σε όλα τα σωματεία της δύναμής της την ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Δεν θα κατέβει στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Καρδίτσα στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

 

Η FIFA απορρίπτει την προσπάθεια που κάνει η Καβάλα για τις μεταγραφές επειδή κρίνει ότι αρμόδια για την απόφαση είναι η ΕΠΟ. 

 

Mε δήλωση, που έκανε την Πέμπτη στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Θοδωρής Ζαγοράκης επισημοποίησε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, λίγους

Την απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

 

Επιστολή προς την ΕΠΟ έστειλε ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης, ως πρόεδρος της Επιτροπής Παραγόντων του 1ου ομίλου, στον οποίο φυσικά συμμετέχουν και

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 να θριαμβεύει εξασφαλίζοντας 66 ψήφους επί συνόλου 68.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ προκειμένου να «να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του».

Για την κατάσταση των ερασιτεχνικών ομάδων, την έναρξη των πρωταθλημάτων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Καβάλας, τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και την υποψηφιότητα του Καβαλιώτη Θοδωρή Ζαγοράκη, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαρικών Σωματείων Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος