«Δεν έγινε καμία συζήτηση από τον διοργανωτή του Air Show, τον κ. Γεωργιάδη. Δεν μας πλησίασε καν. Έμεινε στις περσινές συζητήσεις. Δεν ήρθε να μας πει "θέλω να κάνω το show του χρόνου". Δεν είχαμε καμία πληροφορία. Ήταν κάτι που μας λύπησε», είπε στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κώστας Πεφάνης με αφορμή την διοργάνωση που «μετακόμισε» στην Θεσσαλονίκη.

 

«Προσβολή για την Καβάλα αυτό που έγινε» 

 

«Ακούστηκαν διάφορα που δεν ισχύουν. Πριν από δύο μήνες είχα ανακοινώσει ότι φέτος δεν θα γίνει το AirSea Show λόγω κορωνοϊού αλλά του χρόνου θα γίνει. Το Show δεν το έκανε μόνο ο κ. Γεωργιάδης. Μπορεί να ήταν ο διοργανωτής πολλών πραγμάτων αλλά συμμετείχαν όλοι οι φορείς. Το θεωρώ ως προσβολή για την Καβάλα αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι φορείς.  

 

Το μάθαμε από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Είναι τουλάχιστον προσβλητικό. Να πληρώνει ο Δήμος και όλοι φορείς, να μην έχει ζητηθεί τίποτα και ξαφνικά μαθαίνεις ότι πήρε τη διοργάνωση και έφυγε. Λυπάμαι πραγματικά», επισήμανε. 

 

Μπορεί να γίνει το AirSea Show; 

 

«Θα μπορούσε να γίνει. Η διοργάνωση χρειαζόταν κάτι νέο, είχε «ενηλικιωθεί» πλέον. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Θα δούμε τη σκοπιμότητα, αν υπάρχει λόγος να γίνει, αν μπορούμε ή αν πρέπει να γίνει κάτι διαφορετικό. 

 

Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις, όχι με τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος ακόμα και τώρα δεν έχει κάνει καμία επαφή ούτε με τον δήμαρχο ούτε με κανέναν. Λυπάμαι γιατί προσβληθήκαμε όλοι μας» είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε ο κ. Πεφάνης στον KavalaNews 102.8: