Η πλατφόρμα  για εμβολιασμό των ηλικιών 30-39 άνοιξε στις (27.4), όμως έκρυβε μια έκπληξη για τους κατοίκους της Θάσου, διότι θα πρέπει να βγαίνουν εκτός νησιού ώστε εμβολιαστούν. 

 

«Οι νέοι της Θάσου πρέπει να μεταβούν στην Χρυσούπολη για να εμβολιαστούν. Την στιγμή που κάτοικοι άλλων περιοχών επιλέγουν την Θάσο για να εμβολιαστούν, οι κάτοικοι της Θάσου πρέπει να μεταφερθούν απέναντι.

 

Χωρίς κανέναν λόγο, μια ηλικιακή ομάδα, η οποία σε μεγάλο βαθμό εργάζεται στον τουρισμό, καλείται να επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα για να μεταβούν μέχρι την Χρυσούπολη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Θάσου του ΚΚΕ

 

  Στο κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, το μόνο διαθέσιμο εμβόλιο είναι της Pfizer. 

 

«Δεν τους έφτανε που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται το 2020, δεν τους φτάνει ότι ζουν με τα επιδόματα πείνας εδώ και πόσο καιρό, δεν τους φτάνει η αβεβαιότητα της φετινής σεζόν, αναγκάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπι για να μπορέσουν να εμβολιαστούν. 

 

Να χορηγηθούν όλα τα διαθέσιμα εμβόλια στο εμβολιαστικό κέντρο του ΚΥ Πρίνου, να ενισχυθεί με προσωπικό ώστε πιο γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία να προχωρήσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.