Χρυσούπολη

"Στου Ζαχαριάδη" ήταν ο τίτλος από το 7ο βιβλίο της σειράς "Ιστορικά της Χρυσούπολης" που έχει εκδοθεί από τον Δήμο Νέστου και την Αναπτυξιακή Α.Ε η παρουσίαση του οποίου έγινε το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου

Την Τετάρτη (05/06), το ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχε εκδήλωση στη Χρυσούπολη. Συζητήθηκαν τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προβλήματα που υπάρχουν, με φορείς και πολίτες.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και σε κορυφαίο Grand Prix του Ταεκβοντό, προκρίθηκε ο αθλητής Γιώργος Τζεμετζής του ΑΣ Ταεκβοντό Χρυσούπολης, μετά τη 2η θέση που κατέκτησε σε διεθνείς αγώνες που έγιναν στην Τουρκία.

Συνελήφθησαν στην Χρυσούπολη Καβάλας τρεις άνδρες, διότι εντοπίσθηκαν να ασκούν υπαίθριο εμπόριο.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου στη λιβαδική έκταση στην περιοχή Μοναστηράκι του δήμου Νέστου.

Σύμφωνα με τον Κώστα Σαρίκα και το onalert.gr, θέμα χρόνου είναι η λήψη οριστικών αποφάσεων για την επόμενη μέρα της Αεροπορίας Στρατού και τη μετεγκατάσταση της 1ης ΤΑΞΑΣ από την πλημμυρισμένη Βάση στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης, η Πεχλιβανίδου Σοφία παρουσίασε το πρότζεκτ της «Φόρα τα παπούτσια μου», που βραβεύτηκε στον διαγωνισμό “Mataroa awards 2022”, στην 6η “Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair” με το δεύτερο βραβείο.

Το Europe Direct ΑΜ-Θ με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νέστου με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέστου συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: «Προκλήσεις και ευκαιρίες για τις νέες και τους νέους στην ΕΕ».

Τη θεατρική παράσταση “Φιλιώ” θα παρουσιάσει η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα Θάσου.

Εκδήλωση με θέμα: «Προκλήσεις και ευκαιρίες για τις νέες και τους νέους στην ΕΕ»

Με δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της κεντρικής πλατείας και με παρέλαση, τίμησε η Χρυσούπολη την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την Παρασκευή (29/03) στις 20:00 το απόγευμα, η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα, θα παρουσιάσει την παράσταση “Φιλιώ”, στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης.

Με τον δημιουργό του «Εθνικού Άρτου» και ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων αρτοσκευασμάτων στη Χρυσούπολη κ. Γιάννη Δρόσο, μιλήσαμε για την Ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ψωμιού στο Παρίσι, όπου συμμετείχε κι ο ίδιος ως ένας από τους τρεις Έλληνες διαγωνιζόμενους.

γράφει ο

Βασίλης Μυλωνάς

Συνάντηση στην Χρυσούπολη της Καβάλας πραγματοποίησαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου  οι Αγροτικοί και Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Ερώτηση για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στη Χρυσούπολη η κατασκευή του νέου αρδευτικού έργου στην Ξάνθη, κατέθεσε o Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιείται με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 19.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, στο κτίριο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Αγρότης από παράδοση ο Σταύρος Παπαγιάννης, 65 ετών σήμερα, αποφάσισε να δοκιμάσει ένα

Χωρίς νερό είναι από τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου το Χρυσοχώρι, η Νέα Καρυά, οι Πηγές και το Αγίασμα του Δήμου Νέστου.

Σήμερα, 1 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χρυσούπολη.

Ως δήμαρχος υπήρξε οραματιστής και δημιουργικός και συνέβαλε καθοριστικά, με μεγάλα έργα, στην μεγάλη πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου Χρυσούπολης και της επαρχίας του Νέστου, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Χρυσούπολης, Μιλτιάδη Πασσαλίδη.

Το βράδυ της Κυριακής (26/11) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, ο πρώην δήμαρχος Χρυσούπολης, Μιλτιάδης Πασσαλίδης.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Χρυσούπολης σχημάτισαν με δεκάδες τσάντες το σήμα της ειρήνης, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα υπέρ της ειρήνης μεταξύ των λαών.

Η παράσταση “Κάποτε στη Σμύρνη μας” από την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοχωρίου, “ ταξιδεύει” στην όμορφη πόλη της Ανατολής, την Σμύρνη, στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης στις 20:30 το απόγευμα.

Σελίδες