Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τον Παναγιώτη Νεστορίδη ο οποίος έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 56 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο (δες ΕΔΩ). 

 

«Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον σύντροφό μας Παναγιώτη Νεστορίδη. Από τα γεννοφάσκια του στους αγώνες της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου, πορεύτηκε με γνώμονα τον ξεχωριστό αξιακό του κώδικα, με καθαρότητα, εντιμότητα και διαρκή αισιοδοξία», αναφέρει στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. 

 

«Μάχιμος δημοσιογράφος, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών και της ΕΣΗΕΜ-Θ, υπερασπιζόμενος με αυταπάρνηση τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

 

Ο Παναγιώτης ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Καβάλα στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Όπως έγραψε στο σημείωμά του, μετά την εκλογική μάχη «Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα και θα συνεχίσουμε μαζί στην όμορφη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση και ενοποίηση του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Εις το επανιδείν!». 

 

Παναγιώτη, να είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες για έναν ευρύ και δημοκρατικό προοδευτικό χώρο, εμπνεόμενοι από το πάθος σου και την αγωνιστικότητά σου. Σ’ αυτούς τους αγώνες, θα είσαι μαζί μας! Αντίο σύντροφε», καταλήγει η ανακοίνωση.