Τεστ κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα σε πολλά σημεία του νομού Καβάλας στον γενικό πληθυσμό. 

 

Αναλυτικά

 

Δήμος Παγγαίου – Νέα Πέραμος 

 

Δευτέρα (29/3) από τις 09:30 έως 14:30, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί δωρεάν Rapid Tests ανίχνευσης αντιγόνου για Covid 19, στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Περάμου. Όσες και όσοι συνδημότες μας το επιθυμούν μπορούν να εξεταστούν με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

 

Δήμος Θάσου – Πρίνος

 

Έπειτα από συνεννόηση με το Δήμο Θάσου, την Δευτέρα (29/3), από 9:00 έως 12:00, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ Θάσου θα διενεργεί προληπτικά tests ανίχνευσης Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου για όλο το πληθυσμό του Δήμου Θάσου.

 

Δήμος Καβάλας – Ζυγός

 

Το κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ Υ. στην περιοχή του Ζυγού την Δευτέρα (29/3), σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ανίχνευσης αντιγόνου για Covid-19, στον Ζυγό. Από 12:30 έως 14:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας Ζυγού.

 

Δήμος Νέστου – Κεραμωτή και Πέρνη 

 

Ο Δήμος Νέστου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τετάρτη 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιήσει  δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test) στα Τοπικά Διαμερίσματα Κεραμωτής και Πέρνης.

 

 Στην Πέρνη στο Περιφερειακό Ιατρείο κατά τις ώρες 09:3011:30 

 Στην Κεραμωτή στο Ιατρείο (Πρώην Δημαρχείο) κατά τις ώρες 12:3014:30 

 

Για τον συγκεκριμένο σκοπό, οι δημότες μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1, (μετάβαση σε ιατρό) και θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ.