ΕΟΔΥ

Νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων καταγράφηκε το τελευτάιο 24ωρο με τον αριθμό να φτάνει τους 847.

 

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε 65 νέους θανάτους ασθενών με κορωνοϊό, ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 841

Την ένταξη του Δήμου Καβάλας και της Θάσου στο «βαθύ κόκκινο» δηλαδή πολύ αυξημένου κινδύνου, από το Σάββατο (17

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης (15/4) ανακοίνωσε 104 θανάτους ασθενών με κορωνοϊό. 

 

Έκκληση προς τους ειδικούς στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αλλά και σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης  απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ώστε ν

Αυξητικές τάσεις καταγράφει το ιικό φορτίο στα αστικά λύματα σε 7 από τις 11 περιοχές που ελέγχονται από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΕΟΔΥ.

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης (13/4) ανακοίνωσε 93 νέους θανάτους ασθενών με κορωνοϊό. 

 

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Δευτέρας (12/4) ανακοίνωσε 76 νέους θανάτους ασθενών με κορωνοϊό. 

 

Τεστ κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Απριλίου από τον ΕΟΔΥ στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» στο ισόγειο της νομαρχίας.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) το απόγευμα του Σαββάτου 10 Απριλίου 2021 ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού είναι 2.801, εκ των οποίων τα 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης (7/4) ανακοίνωσε 75 νέους θανάτους ασθενών με κορωνοϊό. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 749 ασθενείς. Το τελευταίο 24ωρο στην χώρα καταγράφηκαν 3.445 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Ένα θετικό δείγμα καταγράφηκε στα τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Τετάρτη (7/4).  Πιο συγκεκριμένα έγιναν 275 και το 1 είναι θετικό.

Τεστ κορωνοϊού στον γενικό πληθυσμό της Καβάλας πραγματοποιούνται στην κεντρική πλατεία από το πρωί της Τρίτης (6/4). 

 

3.232 νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τελευταίες 24 ώρες. 28 νέα κρούσματα καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην Καβάλα και 1 νέο κρούσμα στη Θάσο.

Rapid tests θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες για όλο τον πληθυσμό της Θάσου. τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού θα πραγματοποιούνται τη Δευτέρα 05-04, από 09:00 έως 12:00 στο Κέντρο Υγείας Πρίνου (για όλο το πληθυσμό της Θάσου).

Σελίδες