ΕΟΔΥ

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την πορεία του κορωνοϊού συνολικά σε όλη τη χώρα καταγράφηκαν 1.853 νέα κρούσματα. Στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας εντοπίστηκαν 51 νέα κρούσματα και 4 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στη Θάσο. 

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης (16/9) στην Καβάλα ανακοίνωσε 58 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 5 στη Θάσο

Στο «πορτοκαλί» του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας παραμένει η Καβάλα και στο «κίτρινο» η Θάσος η οποία ωστόσο καταγράφει ανοδική

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Κυριακής (5/9) ανακοίνωσε 1.291 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα. 

 

Ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης 31/8 ανακοίνωσε 3.628 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα

 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.608, εκ των οποίων 23 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Στην Καβάλα εντοπίστηκαν 128 νέα κρούσματα. Κανένα νέο κρούσμα δεν ανακοινώθηκε στο νησί της Θάσου. 

Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού από τις αρχές Αυγούστου στην Καβάλα αποτυπώθηκε στον χάρτη αθροιστικής επίπτωσης του ΕΟΔΥ, όπου πλέον ο νομός είναι στο "

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.191 , εκ των οποίων 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Στην Καβάλα εντοπίστηκαν 92 νέα κρούσματα και 4 στη Θάσο. 

Ακόμα νέο αρνητικό ρεκόρ έσπασε η Καβάλα την Παρασκευή (20/8) στα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού. Καταγράφηκαν 102.

Σελίδες