Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησε η διευθύντρια marketing της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Αλίκη Μέρμηγκα στον απόηχο τις αντιπαράθεσης της ΠΑΕ με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκο Δέμπα (δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ). 

 

Η κ. Μέρμηγκα περιέγραψε όσα έγιναν κατά τη συνάντηση στο Επιμελητήριο Καβάλας και την αντίδραση του Μάρκου Δέμπα όπως αναφέρει η ίδια

 

«Τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και η κοινή γνώμη αποπροσανατολίζεται πρέπει να σας πω τα εξής: 

 

Ο κ. Δέμπας βγήκε κι έκανε τις δηλώσεις του τις οποίες άκουσα προσεκτικά. Δεν μίλησε όμως για το πραγματικό γεγονός. Δεν ξεκινήσαμε το πρωί να πάμε στο ραντεβού θέλοντας να γίνει φασαρία.

 

Με του που μπήκαμε στο γραφείο του έγινε μία επίθεση από το πουθενά στον κ. Δεληκάρη, ότι τάχα βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και είπε ότι το επιμελητήριο δεν μας βοήθησε. Είπε τίποτα ψέματα; 

 

Αυτό που άφησε να εννοηθεί (ο κ. Δέμπας) είναι ότι οι παράγοντες του ΑΟΚ δεν μπορούσαν να κατανοήσουν γιατί δεν μας δίνει τα πέντε χιλιάδες ευρώ. 

 

Δεν είναι έτσι. 

 

Όταν του είπαμε για την χορηγία που μας είχε υποσχεθεί είπε στον κ. Αντωνίου: “έχετε κάπου την υπογραφή μου;” Σε έντονο ύφος.

 

Πήρα τον λόγο και του είπα: “Δεν μας έδωσες τον λόγο σου; Δεν τα είπαμε όλοι μαζί;” 

 

Ξαφνικά μου επιτέθηκε φραστικά. Φώναζε δυνατά. Τρόμαξα και φοβήθηκα. Χτυπάει το χέρι στο γραφείο και γυρνάει και μου λέει, εγώ φοράω παντελόνια. 

 

Του ρωτάω “προς τι όλο αυτό. Τι σχέση έχει με όλα τα προηγούμενα;”. 

 

Ο κ. Αντωνίου αφού είδε όλη την απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο μου, τον απαράδεκτο τρόπο, τις φωνές του ρωτάει: “ποια παντελόνια φοράς. Έτσι μιλάς στην Αλίκη;”. 

 

Τα παντελόνια τα φορούν αυτοί που διοικούν τον ΑΟΚ σε αυτή την πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη που ζούμε. 

 

Βρίσκομαι σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και τέτοια συμπεριφορά δεν έχω συναντήσει ξανά», είπε η Αλύκη Μέρμυγκα σε δηλώσεις της στο center tv.

 

Δείτε τις δηλώσεις: