"Η αντιπαράθεση και το κλίμα διχασμού που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για το όνομα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης πρέπει να τελειώνει" τονίζει ο Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο και ξεκάθαρο τρόπο τις δηλώσεις του συγγραφέα και βουλευτή Βασίλη Βασιλικού για τον αρχι-εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη".

 

Φτάνει όμως με τις ατέρμονες και διχαστικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις για το όνομα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

 

Αντιμετωπίζουμε καθημερινά τόσα πολλά και δύσκολα προβλήματα που είναι “πολυτέλεια” να ξοδευόμαστε σε έναν αδιέξοδο διχασμό.

 

Και αφού ο Δήμαρχος Καβάλας δεν μπήκε στον κόπο όλες αυτές τις μέρες να καλέσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να δώσουμε όλοι μαζί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση, το κάνουμε εμείς:  

 

καλούμε τον Δήμαρχο Καβάλας και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε δια ζώσης συνάντηση αύριο Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στις 11.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Τέλος, προτείνουμε να αποσυρθεί το θέμα της μετονομασίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που είναι να συζητηθεί αύριο στο Συμβούλιο της Κοινότητας Καβάλας, λόγω της συνάντησης των επικεφαλής.

 

(δελτίο Τύπου)