Τρεις επισημάνσεις κάνει η Θασιακή Ένωση Καβάλας ενόψει της έναρξης του εμβολιασμού για τους ηλικιωμένους άνω των 85 ετών. Μεταξύ άλλων ζητά να λειτουργήσει το ταχύτερο το Κέντρο Υγείας Πρίνου ως εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και να μπουν δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου ώστε οι Θάσιοι υπερήλικες να μην  ταλαιπωρηθούν ερχόμενοι στην Καβάλα για το εμβόλιο. 

 

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού για τους πολίτες άνω των 85 ετών και στο νησί της Θάσου επισημαίνει τα εξής:

 

1. Επιβάλλεται η άμεση έναρξη των δρομολογίων στην πορθμειακή γραμμή Πρίνου – Καβάλας, τουλάχιστον με ένα δρομολόγιο την ημέρα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υπερήλικων συμπατριωτών μας, οι οποίοι υποχρεώνονται να διασχίσουν το μεγαλύτερο μέρος του νομού προκειμένου να έρθουν στο Νοσοκομείο Καβάλας για να εμβολιαστούν.

 

2. Επιβάλλεται να λειτουργήσει το συντομότερο το Εμβολιαστικό Κέντρο του Πρίνου, το οποίο, σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου κυρίου Θωμά Αγγελόπουλου, είναι πανέτοιμο για την άμεση έναρξη των εμβολιασμών στη Θάσο.  

 

3. Καλούμε όλους τους θεσμικούς φορείς της Π.Ε. Καβάλας να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση για την άμεση επίλυση των παραπάνω προβλημάτων της Θάσου.