Από την Δευτέρα (4/1)  θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Πρίνου – Καβάλας με βάση το οργανόγραμμα των τριών ναυτιλιακών εταιριών. Εδώ και ένα μήνα δεν εκτελούνται δρομολόγια από τον Πρίνο και το ίδιο θα συνεχιστεί για τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα.  

 

«Η πορθμειακή γραμμή του Πρίνου είναι "νεκρή". Οι ναυτιλιακές έχουν δηλώσει ακινησία μέχρι και 3 Ιανουαρίου. Το νέο lockdown πιθανόν να ανέτρεψε τις προθέσεις και το πρόγραμμα των ναυτιλιακών με αποτέλεσμα να έχουν πάρει παράταση. Ίσως από την 11η Ιανουαρίου να έχουν κάτι νέο για την γραμμή του Πρίνου», είπε στο KavalaNews.GR ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, Νίκος Τσιλογεώργης.  

 

«Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι γραμμή έπρεπε καθημερινά να έχει τουλάχιστον ένα δρομολόγιο. Ξέρουμε ότι η κίνηση είναι περιορισμένη ωστόσο αυτοί οι ελάχιστοι που θέλουν να ταξιδέψουν από και προς την Θάσο να μην ταλαιπωρούνται και να χρησιμοποιούν τη γραμμή της Κεραμωτής. Για την ιστορία, πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε τρία δρομολόγια. Για να μείνει ζωντανή αυτή η γραμμή πρέπει να έχει δρομολόγια όλο το εύρος της ημέρας», επισημαίνει ο κ. Τσιλογεώργης. 

 

Δείτε εδώ τα δρομολόγια από και προς την Θάσο.