Νέοι προορισμοί στην Ελλάδα για τον όμιλο Lufthansa, ανάμεσά τους και το αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος" της Καβάλας.

 

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει δημιουργήσει προβλήματα στις αερομεταφορές, ωστόσο οι εταιρείες προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

 

Οσον αφορά στον όμιλο της Lufthansa, ανακοίνωσε 15 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2021 από την Φρανκφούρτη. Με επίκεντρο του νέου προγράμματος την Ελλάδα, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα, όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, η Μύκονος, η Κως, η Καβάλα και η Πρέβεζα, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα μας.

 

Για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και για να προσφέρει ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές τόσο στους επιβάτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και στους business ταξιδιώτες, η Lufthansa αναμένεται επίσης να αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για το φετινό καλοκαίρι.

 

Καβάλα (KVA)

 

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

 

Έναρξη: 4 Μαΐου

 

Κέρκυρα (CFU)

 

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις    

 

Έναρξη: 4 Απριλίου

 

Χανιά (CHQ)

 

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις

 

Έναρξη: 1 Απριλίου

 

Μύκονος (JMK)

 

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

 

Έναρξη: 4 Μαΐου

 

Κως (KGS)

 

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις

 

Έναρξη: 2 Απριλίου

 

 

Πρέβεζα (PVK)

 

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

 

Έναρξη: 2 Μαΐου

 

«Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο πρόγραμμα και θεωρώ ότι με αυτές τις νέες πτήσεις βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στο πτητικό πρόγραμμα της προ-κορονοϊού εποχής. Ανυπομονούμε για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα καλωσορίσουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες στα αεροσκάφη μας και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να επισκεφτούν ακόμη περισσότερους προορισμούς με την εταιρεία μας στην Ελλάδα, αλλά και να τονώσουμε την τουριστική κίνηση σε δημοφιλείς προορισμούς που σίγουρα δοκιμάστηκαν λόγω της πανδημίας το φετινό καλοκαίρι,» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο.