πτήσεις

Η TUI προσθέτει 345.000 θέσεις πτήσης στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της για το 2025. Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ θα αποκτήσει 70.000 νέες θέσεις και 9 αποκλειστικά δρομολόγια προς Boa Vista, Cancun, Hurghada, Καβάλα, Orlando-Melbourne Florida, Montego Bay, Pula, Punta Cana και Sal, ενώ αυτό του Μάντσεστερ, θα έχει νέες αναχωρήσεις για 10 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών δρομολογίων προς Boa Vista, Κανκούν, Lamezia Terme στην Ιταλία, Ορλάντο-Μελβούρνη στη Φλόριντα, Καβάλα, Montego Bay, Punta Cana και Αλας.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει αύξηση πτήσεων από Καβάλα προς Αθήνα, με πτήσεις να υπάρχουν σε καθημερινή βάση για όλο το μήνα.

Τον δρόμο για το Παρίσι ανοίγει η έλευση των Γαλλοεβραίων τουριστών στην Αλεξανδρούπολη με πτήση τσάρτερ τον μήνα Αύγουστο.

Αναθερμαίνεται σταδιακά το ενδιαφέρον των Γερμανών για διακοπές στην Ελλάδα μετά την επιβράδυνση που παρατηρήθηκε κατά την έναρξη

Έπειτα από τη συνεχή αύξηση επιβατών τα τελευταία χρόνια και την έντονη προώθηση των ευρωπαϊκών προορισμών αναψυχής, αυτό το καλοκαίρι η Lufthansa επεκτείνει σημαντικά το δίκτυό τη

Νέες παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού (Covid-19 notams), τροποποίηση της notam για ανώτατο όριο ταξιδιωτών από Ρωσία το οποίο και αυξάνεται από 500 σε 4.000 επιβάτες εβδομαδιαίως καθώς και άρση των περιορισμών από Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία

Για ακόμη μία φορά ο πιλότος της ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας στέλνει συγκινητικό μήνυμα από αέρος σε όλους τους Έλληνες για την Επέτειο του «ΟΧΙ».

 

Νέοι προορισμοί στην Ελλάδα για τον όμιλο Lufthansa, ανάμεσά τους και το αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος" της Καβάλας.

 

Πολύ μεγαλύτερη δυναμικότητα θέσεων προς ελληνικούς προορισμούς αποφάσισε να διαθέσει για το 2021 η γερμανική αεροπορική Lufthansa. Ειδικότερα, αυξάνει τις απευθείας πτήσεις της προς πολλά από τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια τα οποία διαχειρίζεται η ομοεθνής της Fraport.

 

Αρχίζουν σε περίπου 4 μήνες από τώρα, στις αρχές του προσεχούς Ιουνίου, οι πτήσεις από Μόσχα προς Καβάλα και από Καβάλα προς Μόσχα, από την αεροπορική εταιρία του Ομίλου Μουζενίδη «Ellinair». 

Ταλαιπωρία αλλά και φόβος περίμενε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, δεκάδες επιβάτες της απογευματινής πτήσης, της Aegean από Αθήνα για Καβάλα καθώς το αεροσκάφος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει προσγε

Ταλαιπωρία προκλήθηκε σε εκατοντάδες επιβάτες της πτήσης Καβάλα - Κολωνία όταν η προγραμματισμένη πτήση δεν έφτασε ποτέ στην πόλη της Καβάλας.