Τον απολογισμό των δράσεων και των έργων με τη συμπλήρωση ενός χρόνου που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου Καβάλας έκανε σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Καβάλας. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε γι αυτό το σκοπό, συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι οι οποίοι αναφέρθηκαν αναλυτικά στο έργο που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

 

Όπως τόνισε ο κ. Μουριάδης μεταξύ άλλων, δεν πρόκειται για έναν απλό απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης αλλά για τη συνέχιση του διαλόγου που εγκαινιάστηκε με τους δημότες της Καβάλας προεκλογικά. Είπε πως στόχος είναι οι πολίτες όχι μόνο να αξιολογήσουν το έργο της διοίκησης Μουριάδη αλλά και καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις αλλαγής της υφιστάμενης κατάστασης με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη.

 

Τόνισε επίσης πως δεν τα έχουν κάνει όλα σωστά καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «όποιος εργάζεται κάνει και λάθη».

 

Έδωσε όμως και ειδήσεις λέγοντας πως ένα θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα είναι αυτό της πεσμένης γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο. Δεσμεύτηκε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το έργο της διαπλάτυνσης του δρόμου μπροστά από το παλιό νοσοκομείο για να σταματήσει η επιβάρυνση των οδών Σαππαίων και Κολοκοτρώνη που σήμερα δέχονται όλο τον κυκλοφοριακό φόρτο εισόδου στην πόλη.