Υπογράφηκε η σύμβαση Αναμίσθωσης μεταξύ της Π. Ε. Καβάλας και του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής, Βάσοβας, Αγιάσματος και Ερατεινού, με ταυτόχρονη μείωση του ετήσιου μισθώματος, δίνοντας οικονομική ανάσα στα μέλη του Συνεταιρισμού, ενισχύοντας παράλληλα τον πρωτογενή τομέα της Αλιείας στη Π. Ε Καβάλας.

 

Η σύμβαση υπογράφηκε το πρωί της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου σε προγραμματισμένη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη με το Προεδρείο του Αγροτικού Αλιευτικού Συνεταιρισμού Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής Ν. Καβάλας. 

 

 

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης των λιμνοθαλασσών, προβλήματα του αλιευτικού συνεταιρισμού που σχετίζονται με τη διαχείριση, καθώς επίσης και τα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν για να αποβούν αποδοτικότερες οι λιμνοθάλασσες της ΠΕ Καβάλας.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αλιευτικής Πολιτικής της ΠΑΜΘ, Ανδρέας Καραγιώργης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Καβάλας, Λεωνίδας Καστανάς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Αλιείας της ΔΑΟΚ ΠΕ Καβάλας, Αργυρώ Θεοδωρίδου.