Διαρροή λυμάτων εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Αυγούστου στην οδό Βενιζέλου, διασταύρωση της με την οδό Βελισαρίου καθώς ο αγωγός που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο βούλωσε από τα απορρίμματα που συνηθίζει να πετάει ο κόσμος στις αποχετεύσεις του σπιτιού του.
Χρειάστηκε η επέμβαση συνεργείου της ΔΕΥΑ Καβάλας για να σταματήσει η διαρροή ενώ η κυκλοφορία στην οδό Βενιζέλου διακόπηκε. Ωστόσο οι υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης ήρθαν αντιμέτωποι για ακόμα φορά μάσκες, αντισηπτικά μαντηλάκια και μωρομάντηλα τα οποία βρήκαν μέσα στον αγωγό.
Η ΔΕΥΑ Καβάλας με ανακοίνωσή της ζητά και πάλι την συνδρομή των δημοτών για την αποφυγή του φαινομένου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:
Επανερχόμαστε για ακόμη μία φορά στο θέμα που δημιουργείται από την απόρριψη υλικών που επιβαρύνουν τη λειτουργία του αποχετευτικού μας δικτύου.
Παρακαλούμε να μην πετάτε αντισηπτικά μαντηλάκια, μάσκες, γάντια και τα υπόλοιπα είδη προσωπικής υγιεινής στις τουαλέτες σας.