Αντιδρούν οι κάτοικοι της Νέας Ηρακλείτσας για την απόφαση του Δήμου Παγγαίου να απομακρύνει καρέκλες και ομπρέλες από την παραλία χωρίς προειδοποίηση από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Μάλιστα οι κάτοικοι είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν ακρόαση και από τον εισαγγελέα καθώς όπως αναφέρουν υπάρχουν άνθρωποι στην περιοχή με κινητικά προβλήματα που δεν μπορούν να κουβαλούν σε καθημερινή βάση τις ομπρέλες τους.  

Δείτε τι έγραψε ο κ. Γιώργος Αλεξανδρίδης σε συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα Σάββατο 27 Ιουνίου οι κάτοικοι της περιοχής με τον αντιδήμαρχο κ.. Πριονίδη. 

 

Σήμερα το απόγευμα καλέσαμε τον αντιδήμαρχο της τοπικής ενότητας Ελευθερών Κο Πριονίδη Χρήστο να του εκφράσουμε τα παράπονά μας και την αντίθεσή μας όσο αφορά το μέτρο που ανακοινώθηκε ότι θα εφαρμοστεί από την Δευτέρα 29/6/2020 σχετικά με τις ομπρέλες που είναι πακτωμένες στην παραλία, μπροστά από την οικοδομή ,δίπλα στο Βουρνέλη.

 

Του επισημάναμε ότι υπάρχουν άτομα ΑΜΕΑ καθώς και υπερήλικες με σοβαρά προβλήματα υγείας, που δεν έχουν την δυνατότητα και την ευχέρεια να κουβαλούν σε καθημερινή βάση ομπρέλες και καθίσματα στην παραλία ώστε να μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους σαν λουόμενοι. Ακόμα - ακόμα σκεφτόμαστε να συγκροτήσουμε μια επιτροπή και να ζητήσουμε ακρόαση του κ.Εισαγγελέα Καβάλας ώστε να του μεταφέρουμε τους προβληματισμούς μας.

&

nbsp;