Υλοποιήθηκε το δεύτερο ταξίδι εξοικείωσης στο πλαίσιο της Τουριστικής Προβολής του δήμου Καβάλας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» προσκάλεσε τρεις δημοσιογράφους που εκπροσωπούν μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας, τον Χάρη Ντιγριντάκη από τον Ελεύθερο Τύπο, τον ραδιοφωνικό σταθμός Alpha 9,89 και την ιστοσελίδα Tourism Today, τον Φάνη Ζώη από την Ναυτεμπορική και την ιστοσελίδα naftemporiki.gr και τον Γιάννη Χαλκιαδάκη από την εφημερίδα Βραδυνή. 

 

Οι τρεις δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα της περιοχής, συναντήθηκαν τόσο με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη όσο και με τον πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Παναγιώτη Αγγελίδη, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για διάφορά θέματα του δήμου Καβάλας ενώ το βάρος της ενημέρωσης δόθηκε στην τουριστική προβολή. 

 

Τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά την εκδήλωση της πανδημίας προκάλεσαν αλλαγή στην στρατηγική τουριστικής προβολής του δήμου Καβάλας. Μεταθέτοντας το βάρος πλέον στο εσωτερικό της χώρας και στις αγορές των γειτονικών χωρών, το αναδιαμορφωμένο πρόγραμμα προβολής στις αγορές στόχους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

 

Στην φωτογραφία : (από αριστερά) Φάνης Ζώης, Παναγιώτης Αγγελίδης, Γιάννης Χαλκιαδάκης και Χάρης Ντιγριντάκης 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ