Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να συγχαρεί τις μαθήτριες και τους μαθητές της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Καβάλας για τη διάκριση τους στη τελική πεντάδα του διαγωνισμού «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες».

 

Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο, με τη συνεργασία του ΟΑΕΔ, και έχει σκοπό να αναδείξει τις δεξιότητες και τις καινοτόμες λύσεις που μπορούν να θέσουν σε εφαρμογή οι μαθητές των Σχολών του ΟΑΕΔ.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης θυμίζει πως στον περσινό διαγωνισμό η ομάδα της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Καβάλας έλαβε τη πρωτιά, ενώ και φέτος εκπροσωπήθηκε επάξια στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Θα ήθελε επίσης να συγχαρεί όλες και όλους μαθήτριες και μαθητές όλων των Σχολών που διαγωνίσθηκαν, τους επιβλέποντες καθηγητές και καθηγήτριες, καθώς και το Βρετανικό Συμβούλιο και τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ για τον φετινό πολύ πετυχήμενο διαγωνισμό. 

 

Οι Σχολές ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά πως προσφέρουν πολλά στην τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση των νέων, δίνοντας τους πολύτιμα εφόδια για να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ