ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας

Παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ, για το σχολικό έτος 2021-22, σε 33 ειδικότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας και αμειβόμενη μαθητεία σε εργασιακό χώρο.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να συγχαρεί τις μαθήτριες και τους μαθητές της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Καβάλας για τη διάκριση τους στη τελική πεντάδα του διαγωνισμού «Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες»

Στον χθεσινό τελικό, οι ομάδες μαθητών από τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας ΟΑΕΔ  Ξάνθης και Λάρισας απέσπασαν το Α’ και Β’ βραβείο αντίστοιχα, ενώ στην τελική πεντάδα βρέθηκε και η ομάδα από την ΕΠΑ.Σ Καβάλας.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι κατά το σχολικό έτος 2019-20θα εισαχθούν στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ)   Μαθητείας του Οργανισμού  6.405μαθητές και μαθήτριες για ν

Από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε η εισαγωγή 2.816 νέων σπουδαστών και σπουδαστριών σε 30 Ι.Ε.Κ του Οργανισμού  για το Χειμερινό εξάμηνο του έτους 2018–19, προκειμένου να καταρτισθούν σε 34 σύγχρονες ειδικότητες.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2018 - 2019 της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαΐου 2018 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των μαθητών των σχολών.

Από την Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας Καβάλας ανακοινώνεται, ότι για το σχολικό έτος 2015-2016, εγκρίθηκαν και θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες :