Βασίλης Καρράς

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πραγματοποίησε ο Βασίλης Καρράς, στα εγκαίνια μιας γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, έχοντας χάσει εμφανώς πολλά κιλά και έχοντας γκρίζα μαλλιά.

Την ταπεινή και φτωχική του καταγωγή από το Κοκκινοχώρι του Παγγαίου, ένα μικρό χωριό κοντά στο Ποδοχώρι, θυμήθηκε ο Βασίλης Καρράς στην τελευταία του συναυλία στο Ακόντισμα...

Το αδιαχώρητο από κόσμο έγινε στη συναυλία του Βασίλη Καρρά την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στο Ακόντισμα στη Νέα Καρβάλη.

Στο νοσοκομείο “Βενιζέλειο” του Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται από χθες (26.03.2022) ο Βασίλης Καρράς. 

 

Στη φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας υποδέχτηκε ο Βασίλης Καρράς τους Unboxholics, τους έστρωσε στο μάζεμα της ελιάς και το βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

 

Ο Βασίλης Καρράς έγινε αγρότης στην πατρίδα του, στην Καβάλα και μάλιστα από τους καλύτερους

 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Γεύμα με τον γνωστό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά είχε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου. Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης στο προφίλ του facebook γράφοντας:

Το κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, στην κάμερα του GRTimes.gr και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά

Ο λαϊκός ερμηνευτής, Βασίλης Καρράς έρχεται την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης στις 18.30′ για μια και μοναδική συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού.