Μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό του Fame Story έκανε ο Βασίλης Καρράς, το βράδυ της Παρασκευής (13/10).

 

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, μίλησε ζωντανά στο Fame Story, μόλις λίγες ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι από το διαβαλκανικό νοσοκομείο, όπου βρέθηκε εκτάκτως.

 

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», είπε αρχικά.

 

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά» αναφώνησε, γελώντας, ο Βασίλης Καρράς το βράδυ της Παρασκευής στο μουσικό σόου του STAR. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος, προκειμένου να εκφράσει και εκείνος δυο λόγια καρδιάς στον αγαπημένο του συνάδελφο, Βασίλη Καρρά, με εκείνον να αποκρίνεται με νόημα: «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

 

«Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους» δήλωσε, ακόμα, ο Βασίλης Καρράς για να ολοκληρώσει αυτή την σύντομη τηλεφωνική του παρέμβαση στο Fame Story του STAR.

 

πηγή: newsit.gr