Τούζλα

Η αγορά εξοχικής κατοικίας αποτελεί έναν από τους αδιαφιλονίκητους ισχυρούς τομείς του real estate, ο οποίος χρόνο με το χρόνο αποκτά μεγαλύτερη ζήτηση καθώς στο παιχνίδι μπαίνουν και οι ξένοι επενδυτές

Σημαντικές ζημιές σε καταστήματα, αυτοκίνητα και και beach bar προκάλεσε ένα ξαφνικό μπουρίνι στην Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουλίου.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου, όταν όχημα εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε έξω από την παραλία Οφρυνίου.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των νεόδμητων αλλά και των παλιότερων ακινήτων σε Σαμοθράκη, Θάσο, Τούζλα. Ποιοι τα επιλέγουν.

Στον απεγκλωβισμό μίας πενταμελούς οικογένειας, προχώρησαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με τον δήμο Παγγαίου από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Genesis στην παραλία Οφρυνίου, στην Καβάλα.

Με έναν γιατρό στελεχώθηκε από τη Δευτέρα το Πολυδύναμο (μόνο στο όνομα) Ιατρείο της παραλίας Οφρυνίου, με τις ανάγκες να μην καλύπτονται.

Ένα 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο ήταν κλειστό.

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει η μεγάλη τουριστική επένδυση Costa Ofrynio στην Καβάλα, με τις πρώτες εργασίες να βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξ

«Η απουσία αποχετευτικού συστήματος στην παραλιακή ζώνη  Οφρυνίου-Ορφανίου-Κάριανης καθώς και η μή λειτουργία το

20ωρες διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια της Τρίτης 3 Αυγούστου στην περιοχή της Τούζλας καταγγέλλουν κάτοικοι και παραθεριστές της περιοχής. Καταγγέλλουν επίσης τον Δήμο Παγγαίου για κατεβασμένα τηλέφωνα όσες φορές προσπάθησαν να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν για τις διακοπές.

Ενισχύεται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με μόνιμο ασθενοφόρο το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο

Ερώτηση τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια με θέμα την «έλλειψη στοιχειδωδών ιατρικών υποδομών στην περιοχή της

Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας κατέθεσε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου, με αφορμή τις καταγγελίες κατοίκων της περιοχής της Τούζλας για έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Οφρυνίου.

Χωρίς γιατρό είναι περίπου 50 χιλιάδες άνθρωποι στην περιοχή της Τούζλας, συγκεκριμένα στις παραλίες Οφρυνίου, Ορφανίου

Σε μια έκταση 175 στρεμμάτων, δίπλα στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, γνωστή και ως «Τούζλα», η πανδημία δεν έχει σταματήσει τη …μεταμόρφωση.

 

Μετά τη σύλληψη του από αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος ο οποίος πέταξε το πτώμα του 42χρονου ηλεκτρολόγου, μέσα σε  αρδευτικό κανάλι, στην αγροτική περιοχή Ευκαρπίας Σερρών, ομολόγησε και δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Άφαντος παραμένει ο Γιώργος Γρηγοριάδης 42 χρόνων, ηλεκτρολόγος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού που αγνοείται  από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου στην Τούζλα Δράμας, όπου μένει μόνος του. Οι γονείς του που κατοικούν στη Δράμα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις και στα μηνύματα που του έστελναν για ευχές στα γενέθλιά του

Παράπονα κάνουν κάτοικοι της Τούζλας καθώς όπως υποστηρίζουν, άγνωστοι απλώνουν τα ρούχα τους στα κάγκελα της παιδικής χαράς. Όπως λένε το φαινόμενο είναι σχεδόν καθημερινό και ζητούν από τον δήμο να πάρει μέτρα.  

 

Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης και αφού ακινητοποιήθηκε πλησίον του οικισμού της Τούζλας, οι επιβάτες του τράπηκαν πεζή σε φυγή, σε παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Καθαρά είναι νερά κολύμβησης στον Νομό Καβάλας μετά την ανάλυση των δειγμάτων που έλαβε η διεύθυνση υγεία της αντιπεριφέρειας Καβάλας. Μάλιστα σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο έγιναν έλεγχοι σε 20 σημεία από την Κεραμωτή μέχρι την Τούζλα και όλα ήταν εντός των ορίων.