Σωτήρης Χιωτάκης

«Η έρευνα που θα γίνει θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα» λέει στον KavalaNews 102,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Energean, Σωτήρης Χιωτάκης σε δηλώσεις του στον απόηχο της πυρκαγιάς σε δεξαμενή των πετρελαίων, αφήνοντας να εννοηθεί ακόμα και αυτό της δολιοφθοράς. 

«Με το Σωματείο που απολύθηκε δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο με αυτούς που έκαναν κατάληψη στο εργοστάσιο» λέει στον KavalaNews 102,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ενεργειακής Σωτήρης Χιωτάκης σχολιάζοντας τις 34 τελευταίες απολύσεις.

Προσωπικό για τις εγκαταστάσεις πετρελαίου Νέα Καρβάλη αλλά για την εξέδρα αναζητά η Ενεργειακή μετά τη σχετική δημοσίευση των προσλήψεων (δες 

Δυσάρεστη χαρακτήρισε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 την εξέλιξη των απολύσεων στα Πετρέλαια Καβάλας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ενεργειακής Σωτήρης Χιωτάκης.

«Προσπαθούμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια με το σωματείο. Μιλάμε για ένα βιομηχανικό συγκρότημα υψίστης ασφαλείας και δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να απαγορεύουν την είσοδο στη διοίκηση του εργοστασίου», δήλωσε στον ΚavalaNews 102,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ενεργειακής Σωτήρης Χιωτάκης. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτάκης «Μη στεκόμαστε στις διατυπώσεις δεν θα μπορούσε να κρυφτεί το γεγονός ότι η εταιρεία αποφάσισε να καταγγείλει τις συμβάσεις δυο ιστορικών στελεχών της με την αφορμή  συνταξιοδότησης όταν τους προτάθηκε να βγουν από μόνοι τους στη σύνταξη, και δεν το αποδέχτηκαν».

«Δεν αποχωρώ με τη θέλησή μου γιατί συνταξιοδοτήθηκα…, με απολύουν γιατί δεν δέχτηκα να υλοποιήσω το σχέδιο της εταιρείας που προβλέπει συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του περιβάλλοντος» είπε στον KavalaNews102,8 o πρώην γενικός διευθυντής του εργοστασίου Βαγγέλης Παππάς μιλώντας για τις εξελίξεις στα πετρέλαια. 

 

Απεργιακές κινητοποιήσεις και περιφρούρηση του εργοστασίου στην Kavala Oil αποφάσισαν ομόφωνα οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου.

«Όσο και αν το Σωματείο Εργαζομένων στα Πετρέλαια προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση βαφτίζοντας μία κατάληψη στις εγκατάστασεις ως "ομάδα ασφαλούς περιφρούρησης" δεν αλλάζει

«Ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην γίνουν απολύσεις είναι να επιτύχει η εθελούσια.

Σε όλο τον κόσμο αλλά ειδικά με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού προέκυψε μεγάλο πρόβλημα στο θέμα της παραγωγής. Έκλεισαν δεκάδες - εκατοντάδες κοιτάσματα και πολύς κόσμος έμεινε χωρίς δουλειά είπε από την πλευρά του μιλώντας στον kavalaNews 102,8 ο εκπρόσωπος Τύπου της ενεργειακής

«Η πρώτη γεώτρηση σε ελληνικό έδαφος μετά από 14 χρόνια» αναφέρει το τρέιλερ της εκπομπής «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

 

Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε τα μεσάνυχτα.